Discover the finest spaces
Delen

Postillion Hotel Utrecht Bunnik past hotel en congrescentrum aan op 1,5-meter-economie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is druk bezig met het inrichten van het congrescentrum en hotel op basis van de 1,5-meter-economie. Een term die minister Wiebes van Economische Zaken twee weken geleden voor het eerst introduceerde en waar bedrijven in Nederland sindsdien veel over nadenken. Postillion Hotels past onder andere de routing in het hele complex aan, zorgt voor anderhalve meter tussen stoelen en tafels en heeft plannen om het ontstaan van rijen te voorkomen.

Hoe je je evenementenlocatie zo optimaal mogelijk in kunt richten zodat gasten anderhalve meter afstand kunnen houden en zo min mogelijk met elkaar in aanraking komen, is iets waar veel locaties zich het hoofd over breken. Postillion Hotels is hard bezig met een wat concretere invulling hiervan, op dit moment vooral in de vestiging in Bunnik. “Dat gaat natuurlijk verder dan de stoeltjes uit elkaar zetten. Hoe gaat de nieuwe routing in het complex eruit zien? Hoe kunnen we blijven netwerken? Hoe richt je lunchbreaks in? Hoe voorkom en pak je rijen aan? Hoe en hoeveel personeel ga je inzetten? Hier zijn we allemaal mee bezig”, meldt de bekende hotelketen. 

Hoe Postillion Hotels dit doet zie je in deze video

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Wanneer het weer mogelijk wordt om (kleine) events en vergaderingen te organiseren, is een locatie die aangepast is aan de anderhalve meter realiteit natuurlijk belangrijk. Maar hoe kun je je event nu al voorbereiden? Bij het Postillion Hotel Utrecht Bunnik en Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam kun je nu alvast al even binnenkijken om te zien welke zaal je voorkeur heeft via een 360 tour van Google.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.