Discover the finest spaces
img-greater-venues-1000x300

LocatieFlash

Iedere dinsdagochtend verschijnt de wekelijkse nieuwsbrief van GreaterVenues over inspirerende locaties voor meetings en events. In de nieuwsbrief lees je het laatste nieuws over nieuwe en gestylede locaties. Met wekelijks spraakmakend nieuws, artikelen, interviews en praktische informatie is de LocatieFlash een bron van inspiratie voor zowel opdrachtgevers als locaties.

Wat kunt u verwachten van de LocatieFlash?

De nieuwsbrief (LocatieFlash) van GreaterVenues.com is een e-mail die wekelijks naar jou verzonden wordt. Wij sturen je persoonlijk een mailtje en brengen je op de hoogte van de nieuwste locaties, gerestylede locaties, het laatste nieuws, banen in de eventbranche (Great Jobs) en insights, trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het je héél véél inspiratie voor jouw toekomstige meetings en events.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van GreaterVenues.com?

Ben je enthousiast geworden? Maar wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor de LocatieFlash? Voer jouw e-mailadres hieronder in en aanstaande dinsdag ontvang jij je eerste LocatieFlash met het laatste locatienieuws. Vanaf dat moment kan je dus wekelijks genieten van de meest inspirerende nieuwsbrief over bijzondere venues.

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.