Discover the finest spaces
Delen

Vijf praktische locaties met veel subruimtes

Break-out rooms, subruimtes, flexibele zalen. Geef het beestje een naam, wij snappen in elk geval wat je bedoelt. Het zijn ruimtes die het mogelijk maken om je meeting of event zó in te kleden dat het bij jullie wensen past. Wij doken in de wereld van de subruimtes voor jullie! Bij deze inspirerende en spraakmakende locaties is er praktisch een hoop mogelijk. Het maakt niet uit of je met 2 of met 800 personen komt, deze venues passen zich aan! Dat is pas handig. Van Randstad tot bourgondisch Brabant. Wij gingen criss-cross door het land en vonden deze vijf locaties met veel subruimtes!

CORPUS CONGRESS CENTRE | OEGSTGEEST

Een walking dinner door een reusachtig lichaam of een onvergetelijk diner in een uniek decor van een lichaamsdeel: dat kan alleen bij CORPUS. Deze inspirerende eventlocatie heeft behalve publiekstrekker ‘reis door de mens’ allerlei verschillende zalen met veel mogelijkheden. Zo is er een lounge en een indrukwekkende congreszaal die geschikt is voor plenaire sessies voor maximaal 540 personen. De zaal is bovendien makkelijk om te bouwen naar een kleinere variant in combinatie met subruimtes. Deze flexibiliteit gaat nog verder: op elke etage is namelijk een extra ruimte te creëren. CORPUS: een onvergetelijke place to be voor grote events tot 800 personen!

WICKED GROUNDS GENERAAL VETTERSTRAAT | AMSTERDAM

Bij Wicked Grounds voel je je snel thuis. Het bijzondere design en de warme sfeer verklappen gelijk dat dit niet zomaar een locatie is. Het is een agency met een missie.
Niet alleen zetten ze zich in voor verbinding, impact en resultaat. Ook maken ze zich hard voor de natuur. Duurzaamheid is dan ook een core value. De flexibele vergaderzalen laten zich lenen voor verschillende doeleinden. Of je nu komt brainstormen met 2 personen of een conferentie organiseert voor 500 personen. De verschillende subruimtes bij deze high-end locatie zijn zo te shapen dat het jullie perfect past. Voor elke wens een match! 

HOTEL NASSAU BREDA

Dit luxueuze lifestyle hotel in het bruisende stadshart van Breda heeft iets magisch. Speechen in een prachtige kapel, feesten in een indrukwekkend klooster, of  vergaderen in het statige huis van adel. En dat allemaal in combinatie met de luxe van een vijfsterren locatie. De Kapel – met prachtige gewelven – laat zich bij uitstek lenen als evenementenlocatie. Daarnaast beschikt dit hotel over voldoende subruimtes voor kleinere meetings, of om te gebruiken als break-out rooms. Een ideale plek dus voor een inspirerende meeting of bruisend event van 2 tot 350 personen. Een unieke belevenis op de historische bodem van Breda!

GOOILAND | HILVERSUM

Dit moderne rijksmonument – ontworpen door Jan Duiker –  in Hilversum ligt op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht én Amersfoort. Lekker centraal dus!
Deze full-service locatie verzorgt je evenement graag tot in de puntjes. De 13 flexibele subruimtes zorgen voor eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu een congres, beurs of seminar wil organiseren: vanaf moment één word je hier in de watten gelegd. Bij Gooiland hebben ze alles onder één dak. Catering op maat, ambitieuze eventmanagers en zelfs een hotel. Lekker uitgerust beginnen aan je (meerdaagse) event? Geen enkel probleem. Na een vers ontbijt zijn jullie er helemaal klaar voor. 

KONTAKT DER CONTINENTEN | SOESTERBERG

Midden op de Utrechtse Heuvelrug vind je een bijzondere locatie. Welkom bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, waar alle 25 conferentiezalen een werelds tintje hebben. Vergaderen in ‘Azië’ of toch liever in ‘Afrika’? De zalen in dit hotel geven nét dat beetje extra inspiratie. Doordat er zoveel keuze is, is er altijd een ruimte (of meerdere) die bij jouw evenement of meeting past. Dit historische pand, wat ooit dienst deed als missiehuis en klooster, beschikt daarnaast nog over een restaurant, lounge, bar, wintertuin, terras mét buitenkeuken en een groot evenementenveld. Kom ongedwongen genieten van deze prachtige locatie. Daar zal over nagepraat worden!

Meer locaties met veel subruimtes

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer locaties met veel subruimtes. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.