Discover the finest spaces
Nulla facilisi.

De kracht van een Venue Story

Voor locaties is het belangrijk om op te vallen. Dat is steeds lastiger, nu opdrachtgevers via internet gemakkelijk met tal van meeting & event locaties in aanraking komen. Het is daarom van belang dat het onderscheidend vermogen van de locatie zo sterk mogelijk wordt neergezet. Opdrachtgevers maken hun keuze niet alleen op basis van de mogelijkheden, faciliteiten en ligging, maar vaak ook vanwege het verhaal achter de locatie. Een Venue Story bestaat uit een serie artikelen waarmee dat verhaal en onderscheidend vermogen duidelijk wordt. Doordat het een serie artikelen is, gaat ook de kracht van herhaling een rol spelen en wordt de naamsbekendheid aanzienlijk vergroot.

Een Venue Story zou letterlijk het vertrekpunt van al je communicatie moeten zijn en bepaalt grotendeels de koers die je als locatie wilt varen.

Waaruit bestaat een Venue Story?

Speerpunt van een Venue Story is inspiratie, waarbij de unieke waarden van de locatie, zoal uitstraling, sfeer, beleving, ligging en omgeving, onder de aandacht worden gebracht van opdrachtgevers. In samenwerking met onze redacteur wordt een Venue story opgesteld bestaande uit een serie van meerdere artikelen, waarbij we de nadruk leggen op redactionele content en visuele inspiratie. Als vertrekpunt starten we met een uitgebreid Venue report over de locatie, die aangevuld wordt met enkele inspirerende artikelen.

De content kalender

Met behulp van een content kalender ondersteunen wij locaties met hun Venue Stories. Een Venue Story bestaat uit een serie van 3 artikelen, waarbij we de locatie d.m.v. story telling (interessante, inspirerende, zakelijk georiënteerde berichten) via GreaterVenues.com en de daaraan gekoppelde LocatieFlash (nieuwsbrief) onder de aandacht brengen van zakelijke opdrachtgevers.

Vraag meer informatie aan over een Venue Story

     

    Laatste nieuws: LocatieFlash

    Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.