Discover the finest spaces

This post is also available in: English (Engels)

img-greater-venues-1000x300

GreaterVenues.com

GreaterVenues is de nieuws- en inspiratieplatform binnen de Nederlandse evenementenbranche en onderdeel van High Profile Locaties. Binnen de branchemedia onderscheidt de website zich met een heel heldere focus: de opdrachtgevers inspireren met de mooiste en meest bijzondere locaties voor zakelijke meetings en events. Bij de ontwikkeling van de nieuwe website stond daarom één vraag centraal: hoe kunnen wij opdrachtgevers nog beter inspireren en informeren over de meest bijzondere locaties?

Onze wekelijkse nieuwsbrief voorziet je van het laatste nieuws over de nieuwste, gerestylede en meest inspirerende locaties, evenals trends en ontwikkelingen in de markt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt en ontdek je meeting & event locaties waar je nooit eerder aan hebt gedacht!

Discover the finest spaces!

Opdrachtgevers van corporate events events zijn immer op zoek naar die speciale locatie die hun hart sneller laat kloppen, een omgeving die spraakmakend is voor zijn genodigden en die past bij de sfeer die zij voor ogen hebben voor onder andere hun personeelsfeest, relatie event, brainstormssessie, congres of kick-off meeting.

De metropolen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn rijk als het gaat om een gevarieerd locatieaanbod, de keuze is enorm. Met GreaterVenues.com helpen we opdrachtgevers de mooiste locaties te ontdekken binnen deze Greater Cities!

GreaterVenues brengt het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties voor meetings en events en biedt een gevarieerde selectie van de meest inspirerende, vernieuwende en unieke locaties in de Greater cities en zelfs ver daarbuiten.

Cijfers op een rij

  • Meer dan 15.000 opdrachtgevers per maand;
  • Meer dan 200 Great Venues
  • Meer dan 90 gerestylede venues

Het achtergrondverhaal

GreaterVenues.com is in 2013 opgericht door High Profile Locaties, om evenementenlocaties en opdrachtgevers een platform te bieden. De locatiemarkt is enorm in beweging, met wekelijks nieuwe meeting en event locaties en locaties die volledig gerestyled werden. Naast talloze branche georiënteerde websites en locatiesites was er nog geen website waar locaties hun verhaal kwijt konden en waar opdrachtgevers op de hoogte werden gehouden over nieuwe en inspirerende meeting en eventlocaties. Dé oplossing voor het ontdekken en vinden van de nieuwste en meest inspirerende meeting en event venues: GreaterVenues.com!

Op dit moment is GreaterVenues actief in 4 steden. Op ons kantoor in Amsterdam streven we er elke dag met meer dan 15 enthousiaste medewerkers naar om de meest inspirerende locaties van Nederland in kaart te brengen en helpen we opdrachtgevers bij het ontdekken van bijzondere en unieke meeting & event locaties.

Een stukje geschiedenis

  • 2012: High Profile Locaties brengt de style paper Greater Amsterdam uit. Een speciale editie die een topselectie geeft van special meeting en event venues van Groot Amsterdam
  • 2013: GreaterVenues.com wordt opgericht door High Profile Locaties. Een online magazine, waarmee we opdrachtgevers van special meeting en event venues willen inspireren en informeren.
  • 2015: Daniel Verheij is de nieuwe hoofdredacteur
  • 2017: De nieuwe website van GreaterVenues.com gaat live
  • 2018: Vanaf nu verschijnt meerdere keren per jaar het Engelstalige GreaterVenues Magazine, een online magazine voor de internationale boeker van meeting & event venues.
  • 2020: Luister naar interviews met branchegenoten en mooie reportages van events en locaties in de GreaterVenues Podcast.

Namens iedereen van GreaterVenues.com: veel leesplezier!

This post is also available in: English (Engels)

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.