UP Events

Waar je eventbeleving al begint bij de ingang

Op zoek naar een ruime plek waar je event écht tot leven komt? Dan zou UP Events aan de rand van Amsterdam zomaar dé plek kunnen zijn. Deze venue telt negen sfeervolle binnen- en buitenlocaties, uitgestrekt over maar liefst 45.000 vierkante meter. Tijd om een kijkje te nemen.

Als we aankomen met het openbaar vervoer, lopen we na een paar minuten de zogeheten Tuinen van West in. Maar toch vragen we ons af waar dan die megagrote venue zit. En ineens is het daar. Een festivalterrein, met grote parkeerplaats voor meer dan vijfhonderd bezoekers, waarbij je eventbeleving al bij de entree begint. Want daar staat een welkomstbordje én een host met een lekker drankje voor je klaar.

UP Events

Tot niet zo heel lang geleden was UP Events nog een uitjesbureau. Dat zijn ze inmiddels behoorlijk ontgroeid. Maar de rode draad binnen het bedrijf is hetzelfde gebleven: het samenbrengen van mensen en ervaringen faciliteren. Dat is dan ook wat ze er het allerliefste doen. Of het nu gaat om bedrijfsfestivals, zakelijke familiedagen, relatie-events of netwerk-events, bij UP Events zorgen ze ervoor dat elk evenement sprankelend en vol plezier is. Voor ieder event is er wel een passende ruimte én is er keuze genoeg aan activiteiten.

Wat die activiteiten betreft staat UP Events vooral bekend om de teambuilding activiteiten. Wat te denken van een heus Robinson Crusoe uitje, een actief potje Laser Game, de VR-ruimte, of een van de spectaculaire Escape Challenges? En of je nu met 15, 250 of 5000 gasten bent: elk detail, groot of klein, wordt gepland door de ervaren eventproducers. Zij gaan bezig met jouw wensenlijstje, zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met de dag zelf.

Binnenruimtes

Zoals al genoemd, bij UP Events hebben ze verschillende binnen- en buitenlocaties. Zo zijn er verschillende loodsen, genummerd van vier tot en met zeven. Loods 4, Loods 5 en Loods 6 zijn even groot, zo’n zeventig vierkante meter, en bieden plek aan acht tot zeventig bezoekers. Loods 7 is wat groter, 275 vierkante meter, en heeft daarom ruimte voor vijftig tot vierhonderd gasten. Overal is plug-and-play audiovisuele apparatuur aanwezig én er is altijd plek voor het plaatsen van een scherm.

Daarnaast zijn er nog BeachclUP1 en BeachclUP2. BeachclUP1 is de perfecte setting voor een feest of borrel tot vijfhonderd man. Met het flexibele meubilair is de ruimte helemaal aan te passen aan de eisen voor jouw event én is makkelijk uit te breiden in combinatie met het bijbehorende terras en eventuele extra stretchtenten.

Bij BeachclUP2 kan je ook prima een drankje doen na een teambuilding activiteit. Daarnaast is het een ideale plek voor een congres of bedrijfsevent. Het is een halfopen ruimte met veel groen en speelse elementen. De ruimte is net wat kleiner dan BeachclUP1, maar is ook simpel uit te breiden, bijvoorbeeld in combinatie met het aangrenzende terras.

Buitenruimtes

Liever je event buiten houden? Dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. We noemden het al even, de Stretchtent bijvoorbeeld. Zeer flexibel inzetbaar voor maximaal honderd bezoekers. En het is gelijk een sfeervolle schaduwplek voor vergaderingen of creatieve workshops. Met lampionnen en zitzakken, alles is mogelijk.

Behalve de Stretchtent is er ook de Ronde Tent. Centraal gelegen op het terrein en ideaal om met maximaal zeventig gasten zowel binnen als buiten te zitten. Bij warm weer kunnen de zijkanten open voor wat frisse lucht of om juist een tafel buiten in de zon te zetten. Is het juist wat frisser? Dan laat je alles dicht en is de tent goed verwarmd én droog.

Liever een exclusief terrein van 150 vierkante meter gebruiken voor je event? Dan is de Terrace nog een hele goede optie. Het biedt een idyllische omgeving met moderne voorzieningen in een charmante ambiance. Met plek voor maximaal 150 mensen.

Congrestival

Tijdens ons rondje over het terrein wordt al snel duidelijk dat je bij UP Events echt alle kanten op kunt. En dan hebben we het nog niet eens uitgebreid gehad over de bedrijfsfestivals die je hier kunt houden. Ook wel congrestivals genoemd. Verwacht je meer dan honderd bezoekers voor je event? Overweeg dan eens om er een congrestival van te maken. Jouw event helemaal zoals jij het wilt, inclusief eten, drinken, persoonlijke eventmanager en ruimtes. Met ook hier de opties om het uit te breiden met bijvoorbeeld een congresgame, speciale foodconcepten of inspirerende workshops.

Winterwonderland

Je zou denken dat zo’n locatie met veel buitenruimtes in de winter dicht is. Maar niks is minder waar bij UP Events. Ze toveren deze venue in de winter met hetzelfde gemak gewoon om tot een Winterwonderland. Palmbomen eruit, vuurkorven, kerstbomen en ijssculpturen erin. Geen zomerse spelletjes, maar wintergames zoals curling. Een warme kop chocolademelk, mét slagroom, erbij en klaar is je winterse event.

Fullservice locatie

Van uitjesbureau naar een eventaanbieder voor een heel dagprogramma. Dat is hoe ze hier gegroeid zijn. En alles moet kloppen, vinden ze bij UP Events. Zodat jij en je gasten hier nog lang over napraten. Dat samenbrengen van mensen, daar geloven ze hier in. Events zijn wat UP Events betreft de olie om de boel bij elkaar te houden. Wil je daar een pendelbus bij die je gasten ophaalt op station Amsterdam Sloterdijk? Dan regelen ze dat voor je.

Bij UP Events zorgen ze dat je in principe niet veel andere partijen nodig hebt. De catering, zoals barbecues/smokers, het wordt allemaal geregeld door het eigen keukenteam. Het moet voor een klant makkelijk zijn en dat kan doordat UP Events ook nog eens allemaal arrangementen aanbiedt. Broodjes, salades, soepen, vegetarisch, duurzaam, het komt allemaal aan bod. En heb je dan nog speciale eisen? Met alle liefde duiken ze samen met jou in je plan.

Je verwachting overtreffen

Een relaxte locatie is het: UP Events. En zo wil deze venue ook aanvoelen. Toegankelijk voor iedereen. Er zijn hier events voor bijvoorbeeld een docententeam van een basisschool, maar ook advocatenkantoren en farmaceuten komen langs. Ze vinden het bij UP Events belangrijk dat iedereen zich snel thuis voelt. En dat jij een ervaring hebt die je verwachtingen overtreft.