Discover the finest spaces
Delen

Kasteel Pietersheim in Lanaken is nieuwe locatie Event Management Group

De Event Management Group (EMG) begint aan een avontuur in België! Net over de grens, in Belgisch Limburg, nemen zij de exploitatie over van Kasteel Pietersheim in Lanaken over. Het is locatie nummer vier voor de groep, die al succes oogst met locaties als de Grote Hegge in Thorn, De Schinvelderhoeve in Schinveld en de Rebelle in Maastricht.

EMG is nu verantwoordelijk voor alle evenementen die plaatsvinden bij Kasteel Pietersheim, zowel zakelijk als particulier. “Het is een prachtige locatie, en een kasteel als dit hebben we nog niet in de portefeuille van Event Management Group. EMG bestond uit een kerk, een landgoed en een kasteelhoeve”, meldt Michelle Vrancken, die de locatie samen met Ferry van den Elzen operationeel zal leiden. “Daarbij heeft het kasteel vijftien suites waarmee we ons ook kunnen onderscheiden van de reeds bestaande locaties. De focus zal voornamelijk liggen op evenementen, huwelijken, de zakelijke markt en de hotelfunctie. Exclusieve events waarbij gasten de exclusiviteit van het kasteel en de suites kunnen benutten. Dat spreekt ons erg aan bij deze locatie.”

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim is ook de eerste eigen locatie van EMG buiten Nederlands Limburg. “We willen hiermee ons Euregionaal karakter nog meer kracht bijzetten”, vertelt directeur Danny Keppels. “We mogen nu al veel Belgische relaties en klanten ontvangen en we wensen hen ook graag in hun eigen provincie te kunnen faciliteren. De Belgische gast kan de bourgondische gastvrijheid waarmee wij opereren evenwel waarderen. En omgedraaid is dit natuurlijk ook een ideale locatie voor Nederlandse relaties om, op nog geen 3 minuten van Nederlandse grens, hun gasten of relaties te ontvangen.”

De denkwijze over de exploitatie van EMG stemt overheen met die van de eigenaren van Kasteel Pietsersheim, Gerjan Schijlen en zijn compagnon. “We zijn zeer verheugd om deze samenwerking met EMG aan te gaan. EMG heeft bewezen kwaliteit te leveren en heeft kennis van de markt. Dit geeft ons ook weer het vertrouwen om Kasteel Pietersheim nog verder te ontwikkelen de komende jaren.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.