Discover the finest spaces
Delen

Terugblik: de vijf best gelezen locatienieuws artikelen van 2023

Het hele jaar ben je bezig met het organiseren van evenementen. Die artikelen op greatervenues.com en in de LocatieFlash schieten er weleens bij in. Daarom blikken we graag samen met je terug op de artikelen die afgelopen jaar het beste zijn gelezen. Nieuwe locaties die hun deuren hebben geopend en venues die hun interieur restyleden. Opvallend is dat ook in 2023 veel werd gezocht naar de perfecte locatie voor private dining. Wij snappen dat wel! Kortom, hieronder vind je de best gelezen artikelen over private dining, brand new & restyled locaties.

CIRCA AMSTERDAM

Circa Amsterdam brand new & restyled

[3 februari 2023]: Wie kent hem niet: de enorme en futuristische koepel pal aan de A5 in Amsterdam? Binnenkort kun je hier weer genieten van allerlei soorten events onder een nieuwe naam: Circa Amsterdam. Het is de tweede vestiging van het team achter de bekende Amsterdamse evenementenlocatie De Kromhouthal. Vanaf 1 april kun je bij Circa Amsterdam terecht voor congressen, diners, awardshows, productlanceringen, bedrijfsfeesten en andere soorten events tot 3.000 personen. “Het is een indrukwekkende circulaire locatie met internationale allure die je meteen raakt als je er binnen stapt. Dat wij hier straks events kunnen gaan neerzetten is een geweldige kans”, aldus Vincent de Ridder, algemeen directeur van De Kromhouthal en Circa Amsterdam.

OUTPOST

[13 juni 2023]: Genieten van sushi tijdens een event met uitzicht op de zee: wie wil dat nou niet? In juni afgelopen jaar opende de nieuwe strandtent Outpost in Zandvoort, waar dit tot de mogelijkheden behoort. De zaak maakt, samen met de strandtenten Bodhi Beach, Manii Beach, Fosfor en Paal 69, onderdeel uit van South Beach waar het vanaf nu dus nog extra groots genieten is. Kortom een locatie die je zeker eens moet bekijken! 

PRIVATE DINING AMSTERDAM

Pllek Amsterdam private dining

[14 oktober 2022]:Ben je op zoek naar een fantastische private dining locatie in Amsterdam? In de stad en regio zijn vele bijzondere restaurants en verrassende locaties voor private dining te vinden. Wat dacht je van dineren op een landgoed of een exclusieve avond in een museumzaal? Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste plek te vinden voor jouw groep. Wil je relaties fêteren op een uitbundig diner in een exclusieve setting? De locatie maakt de sfeer. Daarom bezochten wij zeven van de mooiste private dining locaties in Amsterdam!

UITSTEKEND BEREIKBARE LOCATIE IN MIDDEN NEDERLAND

Kasteel Montfoort kick-off meeting utrecht

[16 december 2020]: Vergaderlocaties in het midden van ons land blijven onverminderd populair. Logisch ook: je relaties of collega’s hoeven niet ver te reizen en dat scheelt veel kostbare tijd. Deze centrale en uitstekend bereikbare locaties zijn vooral ideaal wanneer niet iedereen bij elkaar in de buurt woont of werkt en er belangrijke zaken besproken of bedacht moeten worden. Want elkaar in de ogen kijken en emoties kunnen peilen is hierbij onontbeerlijk. Daar kan geen Zoom of Teams meeting tegenop! Daarom hebben we acht bijzondere vergaderlocaties in en rond Utrecht voor je op een rij gezet.

PRIVATE DEN HAAG

Mauritshuis

[2 december 2019]: Ben je op zoek naar een fantastische private dining locatie in Den Haag? In de stad en de regio zijn vele bijzondere restaurants en verrassende locaties voor een privé diner; van landgoed tot penthouse en van klassiek tot modern. Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste plek te vinden voor jouw groep. Ga je gezellig een hapje eten met een groep collega’s? Of pak je volledig uit om jouw relaties het beste van het beste te geven? Hoe dan ook; de locatie maakt de sfeer. Daarom bezochten wij vijf van de mooiste private dining locaties in Den Haag en omgeving!

Andere private dining en brand new & restyled locaties

De selectie van bovenstaande artikelen is slechts een kleine greep uit al het nieuws wat wij afgelopen jaren hebben gebracht. Er waren ook dit jaar natuurlijk nog veel meer brand new & restyled locaties die de revue passeerden in 2023. Benieuwd naar welke dat zijn? Je vindt al het locatienieuws van 2023 hier! Benieuwd naar alle private dining locaties in Nederland? Die vind je hier!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.