Discover the finest spaces
Delen

Private dining in Den Haag: 5 bijzondere locaties voor een exclusief diner

Ben je op zoek naar een fantastische private dining locatie in Den Haag? In de stad en de regio zijn vele bijzondere restaurants en verrassende locaties voor een privé diner; van landgoed tot penthouse en van klassiek tot modern. Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste plek te vinden voor jouw groep. Wil je relaties fêteren op een uitbundig diner in een exclusieve setting? Of ga je gezellig een hapje eten met een groep collega’s? De locatie maakt de sfeer. Wij bezochten vijf van de mooiste private dining locaties in Den Haag en omgeving!

LANDGOED TE WERVE, RIJSWIJK

Verwen je gasten met een feestelijk diner bij Landgoed Te Werve: een private dining locatie met de wow-factor. Dit inspirerende groene landgoed van 26 hectare ligt heel centraal tussen Den Haag en de A4, A12 en A13. Je rijd door de bossen het landgoed op, over een lange oprijlaan, waar aan het eind een mooi wit landhuis wacht. Het landhuis is eigentijds ingericht en heeft een ongedwongen en intieme sfeer. Ga eerst besloten vergaderen of sluit af met een feest. Het keukenteam van Event Company kookt voor jouw groep met passie de heerlijkste gerechten, terwijl jij alleen hoeft te genieten!

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Dat je bij Beeld en Geluid Den Haag terecht kunt voor een impactvol congres, vergadering of (pers)conferentie, dat is waarschijnlijk wel bekend. De locatie in het bruisende hart van Den Haag is ook een geweldige plek voor een diner! Of het nu gaat om een sit-down dinner of een walking dinner met een speciaal thema: Beeld en Geluid denkt graag met je mee en biedt ondersteuning bij de organisatie en creatieve invulling. Wat denk je van een ‘Haags Dinei’, compleet met Haagse cabaretier en een plat Haags geïnspireerde menukaart? Voor bijzonder dineren ga je naar Beeld en Geluid Den Haag!

HET MAURITSHUIS, DEN HAAG

Het Mauritshuis mag niet ontbreken bij de mooiste dinerlocaties in Den Haag. Direct aan het Binnenhof bevindt zich dit unieke museum met een wereldberoemde collectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de zeventiende eeuw, waaronder schilderijen als het Meisje met de parel van Vermeer en Rembrandts De anatomische les van Dr Nicolaes Tulp. In de Gouden Zaal van het museum dineer je tussen de kunst. De prachtige zaal is gerestaureerd en in deze koninklijke ambiance, waar veel historische figuren je voorgingen, voelt het of je één van hen bent. Het Mauritshuis is een locatie waar jouw gasten lang over zullen napraten!

THE PENTHOUSE – HAAGSE TOREN, DEN HAAG

Ga je voor een private diner op hoog niveau? Nergens zit je beter dan bij The Penthouse – Haagse Toren. Op 135 meter boven het centrum van Den Haag geniet je van een geweldig uitzicht, gastvrije en persoonlijke service én perfecte culinaire verzorging. Huur een deel van het restaurant, de trendy Sky Bar, of ga voor volledige exclusiviteit en zet een van de privé Sky Suites op de 40ste verdieping in als jouw private dining locatie. De keuken onder leiding van Chef Klaas van Winsen presenteert klassiekers en innovatieve asian fusion gerechten. Je diner bij The Penthouse maakt een onuitwisbare indruk!

BLEYENBERG, DEN HAAG

Bleyenberg is een van de nieuwste uitgaansconcepten in het centrum van Den Haag, en sinds de opening een echte publiekslieveling. Het oude Kwantumgebouw aan de Grote Markt werd van binnen volledig omgebouwd tot horeca-hotspot en kreeg een restaurant, een rooftop bar met een spectaculair uitzicht en een club in de kelder. Het Kantoor is de naam van de verdieping waar de zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden. Hier vind je vier mooie ruimten die geschikt zijn voor vergaderingen, trainingen en presentaties en deze ruimten zijn ook een perfecte plek voor een mooi, besloten private diner.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer private dining locaties te vinden in Den Haag. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.