Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe strandtent Outpost in Zandvoort knipoogt naar Japan

Genieten van sushi tijdens een event met uitzicht op de zee: wie wil dat nou niet? Deze week opent de nieuwe strandtent Outpost in Zandvoort waar dit tot de mogelijkheden behoort. De zaak maakt, samen met de strandtenten Bodhi Beach, Manii Beach, Fosfor en Paal 69, onderdeel uit van South Beach waar het vanaf nu dus nog extra groots genieten is. 

Steven Soeters, eigenaar van Paal 69 en het nieuwe Outpost, vertelt over de nieuwste aanwinst: “De uitbreiding met Outpost is een logisch gevolg van waar we al een tijdje mee bezig zijn. Wij zijn hier in Zandvoort namelijk een nooit eerder vertoond stranddorp aan het realiseren. Een plek waar iedereen welkom is met als doel dat iedereen die ons bezoekt met een fijner en blijer gevoel weggaat dan dat ze kwamen.”

Soeters vervolgt: “Wij hadden een visie voor Outpost die niet in lijn lag met die van de oude eigenaar. Wij hebben het paviljoen van hem overgenomen met de intentie daar een nieuw – onder architectuur ontworpen – paviljoen te realiseren dat een aanvulling is op South Beach en voor Zandvoort. Zo kun je hier binnenkort op het strand genieten van de beste sushi in Europa! Sushimaster Atsu van Umeno in Amsterdam zal er in beginsel drie ‘omakase chefs menu’-avonden verzorgen voor maximaal 14 personen. Ideaal dus ook voor een zakelijk etentje.”

Outpost

Het nieuwe paviljoen is opgetrokken uit staal, hout en glas. Soeters: “De buitenwanden en luifels zijn van cortenstaal. Verder gebruiken we veel hout en eerlijke producten met een knipoog naar Japan.” Outpost is sinds half juni operationeel. Voor wat betreft zakelijke events kent Outpost een capaciteit van 40 tot 100 personen. Soeters vertelt: “Er zullen dus enkel kleinschalige events georganiseerd kunnen worden op deze locatie. Maar alles is bespreekbaar. De locatie kan ook in combinatie met onze andere paviljoens afgehuurd worden. Dan is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Wat je maar wilt: bij South Beach maken wij het magisch. Van kleine vergaderingen tot feesten, van leuke strandactiviteiten, teambuilding, sporten tot complete festivals! De totale capaciteit is namelijk 3000 personen.”

Naast de onvolprezen sushi zijn er op het gebied van eten en drinken tijdens zakelijke events en meetings nog veel meer opties bij Outpost/South Beach: “Echt alles is mogelijk. We werken met vaste cateraars maar staan ook open voor nieuwe suggesties of alternatieven.” Alle reden dus om voor een echte zakelijke strandbeleving eens te denken aan South Beach en zeker om eens een kijkje te gaan nemen bij de nieuwe Outpost. Soeters: “De sfeer, de magie, de zonsondergang, het eilandgevoel en de energie hier zijn onovertroffen.”

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.