Discover the finest spaces
Delen

8 Inspirerende vergaderlocaties in het midden van Nederland die uitstekend bereikbaar zijn

Vergaderlocaties in het midden van ons land blijven onverminderd populair. Logisch ook: je relaties of collega’s hoeven niet ver te reizen en dat scheelt veel kostbare tijd. Deze centrale en uitstekend bereikbare locaties zijn vooral ideaal wanneer niet iedereen bij elkaar in de buurt woont of werkt en er belangrijke zaken besproken of bedacht moeten worden. Elkaar in de ogen kijken en emoties kunnen peilen is hierbij onontbeerlijk. Daar kan geen Zoom of Teams meeting tegenop! Daarom hebben we acht bijzondere vergaderlocaties in en rond Utrecht voor je op een rij gezet. 

HOFCLUB, UTRECHT

Op slechts een paar minuten rijden van de A2 ligt de moderne en sfeervolle vergaderlocatie Hofclub in Utrecht. Er zijn drie kleurrijke en comfortabele vergaderzalen in verschillende formaten, passend bij elk soort meeting. Het meest bijzondere aan Hofclub is de samenwerking met het Utrechtse participatiebedrijf UW. Hierdoor legt de locatie een verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie van UW: een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Naast de uitstekende bereikbaarheid met de auto en de vele gratis parkeerplekken, is de locatie ook met het openbaar vervoer goed te bereiken: de bus stopt bijna voor de deur!

Meer over deze locatie

KASTEEL MONTFOORT, MONTFOORT

Vergaderen in een eeuwenoud kasteel: dat laat de creativiteit hoe dan ook stromen! Tussen de A12 en de A2 ligt het fraaie plaatsje Montfoort, met in het hart van de stad het eeuwenoude Kasteel Montfoort. Het kasteel herbergt een verrassend eigentijds interieur achter de historische kasteelwanden, met maar liefst vier stijlvolle zalen voor vergaderingen en andere soorten meetings. Meer ruimte nodig? Het nabijgelegen de Heeren van Montfoort en De Commanderije van Sint Jan hebben tevens verschillende zalen voor grotere bijeenkomsten. En bij mooi weer kun je lekker in de buitenlucht vergaderen of netwerken in de prachtige tuin De Hoge Waard.

Meer over deze locatie

O-PLEK, UTRECHT

Zoek je een relaxte plek voor creatieve brainstorms, intieme meetings en heisessies in het hart van Utrecht? O-plek is een locatie waar je vanzelf goede ideeën krijgt! De ruimtes zijn cool, de sfeer is persoonlijk en de koffie van de barista’s smaakt top. Energie nodig? Bestel dan een gezonde lunch of verwen jezelf met een zoete plank. Je kunt één volledig coronaproof ruimte boeken of ze combineren voor grotere bijeenkomsten. Er zijn acht verschillende zalen om uit te kiezen. O-plek is ook perfect bereikbaar: slechts vijf minuten lopen van parkeergarage Paardenveld en tien minuten van station Utrecht Centraal.

Meer over deze locatie

POSTILLION HOTEL UTRECHT BUNNIK, BUNNIK

Bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik zien ze vergaderen als topsport. Daarom wordt er gezorgd voor genoeg Brainfood: een speciaal buffet met onder andere dadelvijgenballen, vers fruit, blauwe bessen muffins, pompoenpittenkoekjes, noten en speltcrackers. Ook zijn er heerlijke dagverse lunch- en dinergerechten tijdens en na afloop van je meeting. Verder heeft de vergaderlocatie maar liefst 29 flexibele vergaderzalen voor zowel grotere als kleine groepen waar je zo in kunt: alles wat je nodig hebt staat al klaar. Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt op een ideale plek aan de A12 en heeft 400 gratis parkeerplekken. Bovendien ligt station Bunnik op slechts tien minuten lopen.

Meer over deze locatie

YOUMEET, UTRECHT

Youmeet, ideaal gelegen aan de A2 en A12 aan de rand van Utrecht, heeft een missie: vergaderen zo efficiënt en leuk mogelijk maken. In deze bijzondere locatie vind je de optimale setting voor elke fase in een meeting: van creatieve brainstorm en ontwerpfase tot evaluatie en besluitvorming. Elke ruimte heeft specifieke kenmerken passend bij de fase waarin je zit. Bovendien is de hele locatie onlangs vernieuwd waardoor niet alleen het interieur, maar ook de digitale mogelijkheden helemaal up to date zijn. Met veel parkeergelegenheid voor de deur en een bushalte vlakbij is Youmeet één van de best bereikbare locaties in Utrecht.

Meer over deze locatie

JAARBEURS, UTRECHT

Als er ergens een vergaderlocatie is waar je je geen zorgen hoeft te maken over het houden van een veilige afstand dan is het Jaarbeurs in het centrum van Utrecht wel. De tientallen zalen voor vergaderingen, workshops, trainingen, presentaties of andere soorten bijeenkomsten zijn stuk voor stuk coronaproof ingericht. Hier vergader je ontspannen met een lekkere lunch tussendoor of een diner na afloop: qua catering is bijna alles mogelijk. Het gastvrije team van Jaarbeurs zorgt er bovendien voor dat alles tot in de puntjes voor je is geregeld. De moderne locatie ligt pal naast station Utrecht Centraal en heeft bovendien een groot eigen parkeerterrein.

Meer over deze locatie

DE GROTE WERF, UTRECHT

Prachtig gelegen aan de Oudegracht in hartje Utrecht ligt De Grote Werf. Een monumentale vergaderlocatie in een karakteristieke werfkelder: sfeer en inspiratie gegarandeerd! De twee stijlvolle vergaderruimten met een bijzonder rond plafond zorgen voor een intieme setting die elk soort bijeenkomst meteen ontspannen maakt. Een gastvrouw ontvangt je gezelschap enthousiast en zorgt ervoor dat alles probleemloos verloopt. Combineer je meeting met een heerlijke lunch of diner, het team van De Grote Werf staat open voor al je cateringwensen. De sfeervolle locatie ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal en parkeergarage Springweg ligt op twee minuten lopen. Je bent er zo!

Meer over deze locatie

VRIJ IN CULEMBORG, CULEMBORG

Middenin de natuur, maar toch heel goed bereikbaar. In een prachtige oude boerderij vind je VRIJ in Culemborg. De intieme ruimten lenen zich perfect voor vergaderingen, presentaties, webinars of hybride events. Het hart van de locatie is De Deel, met een open keuken, hoog plafond en openslaande deuren naar het ruime terras. VRIJ in Culemborg ligt op slechts tien minuten van de A2 en je kunt gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo: laat je oppikken van station Culemborg door het team van VRIJ of neem lijn 46 en loop het laatste stuk over het prachtige landgoed.

Meer over deze locatie

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.