Discover the finest spaces
Delen

Zes uitstekende bereikbare evenementenlocaties in Zuid-Holland

Als eventmanager is het soms lastig plannen met gasten die vanuit het hele land, of zelfs vanuit andere landen moeten komen. Een locatie die goed bereikbaar is, is dan een must. Wij zetten een aantal inspirerende locaties in Zuid-Holland op een rij, die ook nog eens heel goed bereikbaar zijn. Of jouw gasten nou met de auto komen of het openbaar vervoer pakken, de start van het event zal door de eenvoudige reis meteen goed zijn! 

HANGAAR2

Een bezoek aan deze unieke evenementenlocatie op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk is op zichzelf al een geweldige belevenis. Hangaar2 biedt plaats aan 2.500 personen en is samen te combineren met het buitenterrein, inclusief de platformen en de TheaterHangaar. De mogelijkheden zijn hier eindeloos en het team van Hangaar2 staat volledig voor je klaar om jouw boodschap groots over te brengen. Qua bereikbaarheid zit je hier helemaal goed. Geen eigen vliegtuig in bezit? Geen probleem, buiten het feit dat je helaas niet kan landen bij Hangaar2, ben je er met de auto ook zo! Centraal in de Randstad en in de duinen van Katwijk is de locatie eenvoudig te bereiken via de A44.

VIA SPARTA EVENTS

In het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland worden jij en jouw gasten als ware sporthelden ontvangen. Vanuit de 15 eventzalen heb je overal uitzicht op het speelveld en als je geluk hebt, traint een van de eerste teams op dezelfde dag als jouw meeting of bijeenkomst. ‘Het Kasteel’ ligt op een strategische plek net buiten het centrum van Rotterdam. Met de auto rij je het stadion makkelijk aan, maar ook met het openbaar vervoer sta je in een mum van tijd met beide voeten op het groene speelveld. Ook op culinair gebied doet Via Sparta Events er alles aan om haar gasten te verrassen met innoverende gerechten!

CORPUS

Midden in het kloppende hart van Leiden Bio Science Park en direct aan snelweg de A44 domineert dit indrukwekkende congrescentrum het landschap. Corpus is niet enkel een interactief museum, maar ook een te gekke locatie voor jouw meeting of event. In de grote congreszaal kan je 540 mensen kwijt. De om te bouwen subzalen zorgen er daarnaast voor dat de partij altijd door kan gaan. De hoge lichte lounge is ideaal als expositieruimte en hier vinden zowel de registratie als alle catering momenten plaats. Dankzij de goede bereikbaarheid per auto of met het openbaar vervoer is dit een locatie die je eigenlijk niet mag overslaan!

LOUWMAN MUSEUM

Met meer dan 9 zalen en 275 iconische verhalen uit 150 jaar ontwikkeling van mobiliteit, mens en maatschappij is het Louwman Museum de perfecte locatie voor elk evenement. Het museum is ideaal gelegen langs de N44 op enkele minuten van de snelweg A4 en A12 en biedt ruimte parkeergelegenheid op eigen terrein. Met de bus is het museum in slechts 10 minuten van Den Haag Centraal te bereiken. Stap in de geschiedenis van innovatie en duurzaamheid, van ambitie en design, van de roaring twenties of de swinging fifties. Maak een afspraak met het event team van het Louwman Museum en ontdek alle inspiratie én faciliteiten voor een tijdloos evenement.

VAN NELLE FABRIEK

Je kan de geur van tabak, koffie en thee bijna nog ruiken in deze gigantische industriële evenementenlocatie. De Van Nelle Fabriek is een UNESCO-monument en een van de meest iconische en toonaangevende locaties van Rotterdam. Met meer dan 10.000 vierkante meter aan evenementenruimte en een perfecte bereikbaarheid is dit een droom voor elke eventmanager. Vanaf de A20 rijd je de locatie goed aan, parkeren is geen enkel probleem. Ook het openbaar vervoer brengt jouw gasten tot aan de deur, waarna het team van de Van Nelle Fabriek jou alles uit handen neemt!

LIJM & CULTUUR

Zoek je een locatie met ongekende mogelijkheden op een goed bereikbare locatie in Zuid-Holland? Precies ingeklemd tussen de A4 en de A13 in Delft vind je Lijm & Cultuur. Het team van de creatieve club ontwikkelt op maat gemaakte events en (experimentele) concepten voor innovatie, ontwikkeling of feestelijke inspiratie. Met meer dan twee hectare aan speelterrein geldt Lijm & Cultuur als een groot creatief laboratorium. Het is meer dan alleen een historische plek aan de Schie. Je gaat hier gegarandeerd een memorabele dag of avond tegemoet!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.