Discover the finest spaces
Delen

Vijf toffe en ruime locaties met meer dan 500 parkeerplekken

Als er iets is waar je je geen zorgen over wil maken tijdens een event dan zijn het de parkeerproblemen van je gasten. Zij moeten lekker soepel hun auto weg kunnen zetten en in no time voor de entree van de locatie staan. Voor hen een ontspannen begin van de dag of avond en voor jou net zo goed. Vooral als je een groot event organiseert met veel gasten. Daarom hebben we vijf bijzondere locaties met meer dan 500 parkeerplekken voor je geselecteerd. Laat je inspireren door deze toffe venues met topvoorzieningen!

HART VAN HOLLAND | NIJKERK

Centraal in Nederland en op steenworp afstand van de belangrijke snelwegen A1 en A28 ligt de grootse evenementenlocatie Hart van Holland. Perfect bereikbaar dus. Daarnaast is dit een veelzijdige venue waar ongeveer alles mogelijk is. Het enthousiaste team weet je telkens te verrassen; door de flexibele inzet van de zalen en door het creëren van de perfecte ambiance voor jouw borrel, diner, congres of feest! Je auto parkeer je gratis op één van de 1000 plaatsen en elektrisch laden kan aan één van de 40 oplaadpunten. Kom je met de trein? Stap dan in de pendelbus die je voor de entree afzet.

NOORDKADE VEGHEL

Noordkade Veghel is niet alleen groots van binnen, er omheen liggen maar liefst drie parkeerterreinen waar je gasten gemakkelijk kunnen parkeren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een congres of awardshow organiseert in de oude mengvoederfabriek. Kies bijvoorbeeld voor de moderne Theaterzaal met 696 stoelen, die volledig led verlicht is en een bijbehorende foyer heeft met tropische planten en waterpartijen. Of de industriële Koekbouw zaal van 1100 vierkante meter. Bij deze enorme evenementenlocatie is er altijd wel een ruimte die past bij jouw plannen. Bovendien zorgen de vele originele elementen machines ervoor dat je event een onuitwisbare indruk achterlaat bij je gasten!

CLAUS | HOOFDDORP

Claus in Hoofddorp is een bijzonder familiebedrijf met een naam die al jaren synoniem staat aan beleving. De evenementenlocatie bestaat uit Claus Bowling, BARRACA Rodizio Grill & Bar en het 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Deze eerste drie locaties zijn perfect te combineren en beschikken samen over 15 vergader- en congresruimten, 260 hotelkamers en alles wat je nodig hebt voor een zakelijk event – centraal gelegen en in het groene Haarlemmermeerse Bos. Parkeren is bovendien geen enkel probleem met duizend gratis parkeerplaatsen. Laat je fantasie maar op de vrije loop want hier is vrijwel alles mogelijk!

THEATERHANGAAR & HANGAAR2 | KATWIJK

Een bezoek aan deze unieke evenementenlocatie op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk is op zichzelf al een geweldige belevenis. Hangaar2 biedt plaats aan 2500 personen en is te combineren met een groot buitenterrein inclusief de vliegtuigplatformen en de TheaterHangaar. Grootse events kunnen hier dus met gemak worden georganiseerd en dat zie je ook terug in de verschillende parkeermogelijkheden. Zo is er een eigen parkeerterrein met 240 gratis parkeerplaatsen, een groot terrein op loopafstand met 336 plekken en ook het Opstelplatform kan ingezet worden voor nog eens duizend auto’s. Bovendien draait deze locatie zijn hand niet om voor goede parkeerbegeleiding.

DE WOONINDUSTRIE EVENTS | NIEUWEGEIN

De Woonindustrie in Nieuwegein is één van de meest sfeervolle en inspirerende eventlocaties in de regio Utrecht. Er is een royaal Atrium van 1400 m2 met glazen dak; oftewel de grootste woonkamer van Nederland. Hier komt het daglicht volop binnen en dit zorgt voor een prettig gevoel bij de gast en geeft een extra positieve dimensie. Daarnaast zijn er twaalf subzalen voor 40 tot 200 personen. Tel hier de centrale ligging, 1200 gratis parkeerplaatsen en de goede bereikbaarheid bij op en je hoeft niet langer te twijfelen. Bij De Woonindustrie organiseer je events waar je je thuis voelt!

Meer locaties met meer dan 500 parkeerplekken

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer locaties met meer dan 500 parkeerplekken. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.