Discover the finest spaces
Delen

Griezelig bedrijfsuitje met nieuwe CORPUS Horror Journey

CORPUS in Oegstgeest gaat iets compleet nieuws doen. Iets waarvan je haren recht van overeind gaan staan. Namelijk de CORP(u)S Horror Journey: zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit. De experience bestaat uit een combinatie van scare nights en een escape room, waarbij de bezoekers een angstaanjagende reis maken met een spelelement. CORPUS wil met de CORP(u)S Horror Journey een nieuw publiek aanspreken en daarmee nieuwe bezoekers aantrekken. 

De CORP(u)S Horror Journey is een exclusief evenement dat kan worden bezocht tussen 31 januari en 4 februari. Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Aan jou als deelnemer de taak om CORP(u)S te verslaan.

CORPUS

De tickets voor CORP(u)S zijn sinds kort verkrijgbaar en kosten €26,95 per persoon. Afhankelijk van de dag, kun je tijdsloten boeken van 15:00 tot 23:00 uur. Er is een beperkt aantal tickets voor deze angstaanjagende experience. Dus als je dit bijzondere teamuitje wel ziet zitten, moet je er snel bij zijn.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.