Hangaar2

The rich history of an original aircraft hangar

Het terrein van voormalig militair vliegkamp Valkenburg is nauwelijks met woorden te omschrijven. Achter de duinen van Katwijk is deze industriële, stoere en eigentijdse locatie gevestigd. Deze evenementenlocatie, van oorsprong vliegtuighangaar, doet in elk opzicht herinneren aan de vervlogen tijden van dit vliegveld tijdens de oorlog en waar het Koninklijk Huis jarenlang gebruik van heeft gemaakt. Met een oppervlakte van maar liefst 2.450 vierkante meter leent deze moderne en originele locatie  zich -al dan niet in combinatie met haar 13 subruimtes- voor verschillende soorten evenementen met ongekende mogelijkheden, zoals productpresentaties, bedrijfsevenementen, beurzen, congressen, modeshows, relatiemarketingevenementen, foto- en filmopnames.

Impressive, industrial and superb
De sfeer van een echt vliegveld met een wijds uitzicht over de landingsbaan en de verschillende hangaars. De rijke historie van het voormalig militair vliegkamp – dat tot 1 januari 2007 nog gebruikt werd als vliegbasis voor de Koninklijke Nederlandse Marine en als vliegveld voor het Koninklijk Huis –  is nog overal te proeven. In de oorspronkelijke vliegtuighangaar is geen obstakel of pilaar te bekennen, waardoor alles mogelijk is in deze industriële ambiance. Door de bijzondere ligging en uitstraling en de bewust neutraal gehouden omgeving is het resultaat van elk evenement opnieuw verrassend. Indrukwekkend, industrieel en groots met een stoere look & feel.

Endless combinations for unique experiences
Hangaar2 beschikt – naast haar grootse ruimte die plaats biedt aan 2.500 personen – over een dertiental subzalen variërend in grootte van 30 tot 120 vierkante meter. Deze ruimtes zijn uitstekend geschikt als inspirerende vergaderruimtes, of bij grootse evenementen in te zetten als artiesten-, productie-, of crewruimtes. Speciale VIP gasten worden in de watten gelegd in de VIP Lounge of op het VIP deck. Voor het creëren van een unieke en exclusieve belevenis in overtreffende trap, is Hangaar2 te combineren met de landingsbaan, het platform en de naastgelegen TheaterHangaar, waar de succesvolle ‘Soldaat van Oranje – de Musical’ nog elke voorstelling volle zalen trekt. De TheaterHangaar is uitstekend in te zetten voor bijvoorbeeld congressen, productpresentaties, diners en feestavonden tot 1.100 personen. Door deze locaties met elkaar te verbinden is elk denkbaar evenement mogelijk. Om de kwaliteit te waarborgen, werkt Hangaar2 samen met preferred suppliers, maar als opdrachtgever staat het vrij om met eigen catering of techniek te komen.

De stoere look & feel, de eindeloze perspectieven van de grote en hoge hangaar, de mogelijkheid om evenementen volledig naar eigen wens in te richten en te branden, de unieke ligging, de rijke historie en de mogelijkheid om zich op een echte landingsbaan te begeven, maken van Hangaar2 een one of a kind venue in vele opzichten.