Discover the finest spaces
Delen

Vijf verrassende locaties voor een sfeervol eindejaars event

Bestel dat kerstontbijt op kantoor maar af en laat die plastic kerstboom nog maar even in de doos; dit jaar pakken we uit met een echt eindejaars event! En daar hoort natuurlijk een toffe locatie bij waar je al bij de deur in de feeststemming bent. Het jaar in stijl afsluiten doe je op deze vijf venues!

Diep verscholen in de natuur, midden in de bossen bij het Brabantse Best, ligt de evenementenlocatie ‘t Boshuys. Als de geur van naaldbomen om je heen nog niet genoeg is om in de kerststemming te komen, is daar ‘t Boshuys; een voormalige militaire hangar, die in de winterperiode wordt omgebouwd tot dé locatie voor je eindejaars events. Met sfeervolle verlichting en overal feestelijke standjes heerst hier de sfeer van een kerstfestival, maar dan lekker warm binnen!

Schitterend gelegen aan het Gooimeer ligt Naarderbos: een prachtlocatie, waar je terecht kunt voor events in iedere sfeer die je zoekt. Met name in The Arena: met behulp van acht HD-projectoren en bewegend beeld tover je deze ruimte met een druk op de knop om in de setting die je voor ogen hebt. Een exclusieve party in een penthouse in New York, bijvoorbeeld. Dwarrelen de sneeuwvlokjes straks rondom je gasten langs de muren naar beneden, of doe je het dit jaar eens helemaal anders en neem je ze mee naar een exotisch kerstfeest tussen de wuivende palmbomen?

Midden in het hart van Den Bosch, tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten staat De Orangerie. Gevestigd in een prachtige oude kerk, leent deze locatie zich als geen ander voor events met een bijzondere ambiance. De immense hoge ruimte van de Orangerie is rijk aan ornamenten. Onder de grootse gebrandschilderde ramen flikkeren honderden kaarsjes; aangevuld met mooie kerstdecoratie maakt deze locatie ongetwijfeld een overweldigende indruk op je gasten.

Eerder schreven we al enthousiast over de bijzondere groene locatie Inspyrium, waar events kunnen worden aangekleed met de bomen uit de bomenkwekerij. De locatie tovert haar grote evenementenhal tegen het einde van het jaar om in de sfeer van een pittoresk Oostenrijks dorpje, dus denk aan tientallen grote naaldbomen en honderden twinkelende sfeerlichtjes, met daartussen mooi aangeklede stands.

Landgoed Te Werve is prachtige locatie in een oase van groen en rust, midden in de Randstad. Volg de kerstlichtjes in de bomen als je op het bospad loopt over het landgoed, richting het statige landhuis. Neem daar een lekker glas bubbels en geniet van het feest, want de aankleding, heerlijk eten en drinken en de service is allemaal geregeld door de locatie.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer verrassende locaties te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.