Naarderbos

Ervaar de mogelijkheden in toplocatie Naarderbos

This post is also available in: English (Engels)

Een van de meest innovatieve venues in de Randstad heeft nu meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Met zeven unieke ruimtes onder één dak is Naarderbos de locatie voor grootse events tot 2000 personen!

Naarderbos is een veelzijdige event venue in het gelijknamige natuurpark aan het Gooimeer, gunstig gelegen nabij snelwegen A1 en A6. Met een groot parkeerterrein voor de deur, een golfbaan aan de ene kant en een waanzinnig uitzicht over het Gooimeer aan de andere kant. De omgeving is groen, het gebouw strak en modern en voorzien van alle benodigdheden voor een bijzonder event.

Naarderbos
De omgeving van Naarderbos is groen, het gebouw strak en modern

Ideale locatie voor grote events

Voor wie nog niet bekend is met Naarderbos eerst een hele korte geschiedenisles. Tot eind 2016 bestond het gebouw uit twee evenementenlocaties: Naarderbos en The Upper Deck. De eerste modern en groots opgezet, met drie grote en volledig ingerichte ruimtes voor events. De tweede iets kleinschaliger, met als unicum de loft met dakterras en een geweldig uitzicht over het water. Voeg de twee samen, en je krijgt een locatie met meerdere bijzondere ruimtes en mogelijkheden binnen en buiten, perfect te combineren voor events tot 2000 personen.

En dat is precies wat er is gebeurd. Onder de vlag van Naarderbos zijn de twee locaties samengevoegd en kreeg het hele complex een restyling. Van binnen bestaat de locatie uit zeven evenementenruimtes die elk een eigen uitstraling en functionaliteit hebben, maar matchen in stijl: trendy en comfortabel, met veel warme tinten en natuurlijke materialen. Door een slimme routing binnen de locatie zijn de verschillende onderdelen op veel manieren te combineren. Denk bijvoorbeeld aan grote bedrijfsfeesten waar je in iedere ruimte een andere sfeer neerzet, of productpresentaties waar bezoekers telkens in een nieuwe beleving stappen.

Panoramische view

Om een beeld te schetsen van de mogelijkheden lopen we door de locatie, van ruimte naar ruimte, te beginnen op de begane grond. Hier vinden we direct naast de entree The Clubhouse en The View, die door middel van een verschuifbare glazen wand naar wens zijn te combineren of apart ingezet kunnen worden. The Clubhouse  is de grootste ruimte van Naarderbos, en is dagelijks in gebruik als restaurant en bar. The View doet zijn naam eer aan en biedt een panoramische view over het Gooimeer. De ruimte geeft daarnaast toegang tot het ruime achterterras, waar de relaxte sfeer van een beach club heerst.

Aan de andere kant van het terras ligt The Arena, een event space die gebruiksklaar is voor bijzondere events. Hier zie je voor je ogen de creativiteit en inspiratie van de locatie tot een hoogtepunt komen, met het concept Moods on demand. Geur, geluid, smaak en beeld gaan samen in een spectaculaire vierdimensionale experience. Het ene moment adem je de geur in van een loofbos, terwijl je de bladeren hoort ruisen en je door projectie op de muren rondom de groene takjes zachtjes in de wind ziet bewegen. Eén druk op de knop en de sfeer verandert naar de behoefte van het event. Je ziet voor je hoe na een spectaculaire show een auto wordt binnengereden over het balkon, of via de doorgang in de zijwand naar het nieuwe deel van de locatie.

Eén druk op de knop en de sfeer verandert naar de behoefte van het event

Events met een culinaire inslag

Want hier komen we in het ‘nieuwe’ deel van Naarderbos, in The Theatre. Deze grote langwerpige ruimte heeft een stoere look, met een hoog plafond en grote metalen buizen, maar oogt door de ronde muren toch intiem. Een ruimte die erg geschikt is voor bijvoorbeeld presentaties of voor mooie diners.

Aan de andere kant van de gang vinden we twee ruimtes die geschikt zijn voor kleinere bijeenkomsten, maar ook multifunctioneel inzetbaar zijn voor grotere events waarbij de hele locatie wordt ingezet. The Tasting Room is een sfeervolle vergaderlocatie of boardroom, maar aan de fraaie robuuste houten tafel schuif je net zo makkelijk aan voor culinaire bijeenkomsten als een wijnproeverij of een diner tot twintig personen. The Bar is een verrassende plek voor een kleine meeting, maar met de ondeugende ‘sigaren-en-whisky’-sfeer van een Gentleman’s Club ook perfect om in informelere setting het glas te heffen.

Eyecatcher van The Upper Deck is het dakterras, maar met de grote open keuken is deze ruimte ook bij uitstek geschikt voor events met een culinaire inslag

Naarderbos

Tot slot lopen we naar The Upper Deck, de open en lichte loft-achtige ruimte op de bovenste verdieping van het gebouw. Eyecatcher is het heerlijke dakterras, maar met de grote open keuken is deze ruimte ook bij uitstek geschikt voor events met een culinaire inslag.

Een restaurant, een loft, twee grote terrassen met uitzicht over het Gooimeer, de spectaculaire Arena waar presentaties alle zintuigen prikkelen; de diverse ruimtes in Naarderbos zijn er bijna teveel om op te noemen. De locatie voelt warm en comfortabel, maar daagt je uit om op verkenning te gaan, om inspiratie en nieuwe ervaringen op te doen. Als er zoiets bestaat als de ideale locatie voor grootse events, dan komt Naarderbos griezelig dichtbij.

This post is also available in: English (Engels)