Discover the finest spaces
Delen

Vijf prachtige locaties middenin de natuur

Echt tot de kern van een bepaald probleem komen of een compleet nieuwe strategie bedenken, gaat het beste met rust om je heen. Bij een meeting, heisessie, presentatie of ander soort event in de natuur wordt deze rust vanzelf getriggerd. De ruisende bladeren en het gezang van de vogels zorgen ervoor dat je gaat aarden en met een opgeruimd gevoel aan het event begint. En wat denk je van een bedrijfsfeest of borrel op een intieme, groene plek? Even weg van de drukte en genieten samen met je gasten. Kortom: de natuur brengt het beste naar boven in elk soort bijeenkomst. Daarom zetten we hieronder vijf prachtige locaties middenin de natuur voor je op een rij! 

INSPYRIUM | CUIJK

Bij evenementenlocatie Inspyrium in Cuijk rollen ze een groene loper van écht gras voor je uit! Op deze flexibele locatie met industriële looks en een duurzaam fundament organiseer je verrassende events in een groene setting. Hier halen ze vanwege de ligging in het hart van een boomkwekerij de natuur naar binnen. Juist event in de buitenlucht? Op het dak van Inspyrium vind je misschien wel het mooiste plekje. Met 1.200 m2 aan fruitgewassen en honderden kruiden waan je je op de daktuin in een unieke sfeer. Ontdek daarnaast de bijzondere break-out ruimtes zoals de boomhut, kas en de kwekerij met 300.000 imposante bomen.

ANAFORA | UTRECHT

Middenin het groen van het Máximapark in Utrecht, ligt evenementenlocatie en restaurant Anafora. Hier voelt het altijd alsof je buiten bent dankzij de vele hoge ramen en de hoge plafonds. De lichte en ruime locatie strekt zich vervolgens uit naar buiten waar je het prachtige Máximapark tussen de A2 en A12 tot je beschikking hebt. Er zijn zes zalen met elk een eigen karakter die allemaal in elkaar doorlopen. Hierdoor organiseer je hier net zo gemakkelijk een boardmeeting tot een groots bedrijfsfeest voor 400 personen. Een plek om uit de waan van de dag te stappen, te vertragen of juist te vieren.

FORT BIJ VECHTEN | BUNNIK

Groen, robuust, rustiek en informeel: dat is de historische evenementenlocatie Fort bij Vechten in Bunnik. Dit bijzondere fort is een unieke locatie voor allerlei soorten events tot maar liefst 5000 personen. Er zijn zes ruimtes met elk een eigen sfeer én geschiedenis. Zo zijn de voormalige slaapzalen in de kazerne van het fort nu sfeervolle vergaderruimtes en is een bunker op het groene terrein volledig gerenoveerd tot grootse feestzaal met privéterras en tuin. Fort bij Vechten ligt vlakbij Utrecht en op vijf minuten rijden van knooppunt A2/A27.  Zin in een stoer uitje? Het team regelt graag allerlei soorten activiteiten voor je in de natuur!

FEEL GOOD TENTEVENT | LAGE VUURSCHE

Wie temidden van de schoonheid van eeuwenoude bossen een verrassend evenement wil ervaren is op Landgoed Pijnenburg op de juiste plek. Volg het sprookjesachtige bospad naar een verborgen open plek tussen de bomen. Hier vind je een groene oase van verwondering: Feel Good TentEvent. Een unieke en duurzame evenementenlocatie waar je met jouw gasten volledig afgeschermd bent van de buitenwereld. Hoge witte tenten schitteren tussen de oude bomen en de catering staat voor je klaar. Feel Good TentEvent biedt dankzij de flexibele inrichting plek aan groepen tot 700 personen. Het team haalt alles uit de kast om jouw event tot een groot succes te maken!

TE WERVE BUITEN | RIJSWIJK

Op een prachtig landgoed in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, ligt de unieke buitenlocatie Te Werve Buiten. Geweldig groen, vol verborgen plekjes en water. De grote flextent is compleet ingericht voor events en heeft o.a. heaters, een bar, garderobe, luxe toiletten en eventverlichting. Ideaal voor presentaties, spectaculaire bedrijfsfeesten of een informele borrel met diner bijvoorbeeld. Bij Te Werve Buiten kan dit allemaal op één plek. Deze locatie is exclusief af te huren, ligt op vijf minuten van de A4, A12 en A13 én heeft een groot eigen parkeerterrein met laadpalen. Een intieme plek die indruk maakt!

Meer locaties middenin de natuur

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzonder locaties middenin de natuur. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier andere evenementenlocaties in de natuur! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.