Discover the finest spaces
Delen

Biologisch en vers: vijf groene evenementenlocaties met een eigen moestuin

Zeg nou zelf, een tomaatje uit eigen tuin smaakt toch veel beter dan eentje uit de supermarkt? Dat vinden wij ook. Tijdens een meeting of event wil je er zeker van zijn dat hetgeen wat jouw gasten eten, ook goed smaakt. Hoe ideaal is het niet als de locatie een eigen moestuin heeft? Samen oogst je de groenten en pluk je het fruit wat je later op je bord terugziet. Evenementenlocaties met een eigen moestuin zijn vaak groen en duurzaam. Die sfeer proef je dan ook terug in jouw meeting of brainstorm, én op je bord. 

BUITENPLAATS AMERONGEN

Een warm welkom en een stijlvolle ontvangst krijg je bij het toonaangevende landgoed Buitenplaats Amerongen. Aan de voet van de Utrechtse heuvelrug vind je hier maar liefst tien hectare grond met een bijzondere evenementenlocatie die bestaat uit twee historische gebouwen. De indrukwekkende entourage en de eeuwenoude kasteeltuin zorgen voor een prachtig decor voor bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, borrels en andere soorten events van twee tot 250 personen. Tijdens jouw event geniet je bovendien van een (h)eerlijke gezonde maaltijd. Want de groente, fruit en kruiden worden geoogst uit de eigen moestuin van deze locatie. En dat proef je natuurlijk meteen!

LANDGOED ULVENHART | ULVENHOUT

Stel je een besloten mini-dorpje voor, midden in de natuur. Een grote moestuin, een wei met paarden en prachtige, historische gebouwen aan een fraaie binnenplaats. Dat alles omringd door weiden en bossen zover het oog reikt. Dit paradijsje bestaat echt en heet Landgoed Ulvenhart: een bijzondere locatie voor meetings en events in de bossen van het Brabantse Ulvenhout. Je kunt er onder andere dinerconcerten bijwonen, reeën spotten in de vroege ochtend, activiteiten doen als schapen drijven, schermen, boogschieten of een kookworkshop volgen. Altijd met de natuur als middelpunt.

VRIJ IN CULEMBORG

Als je de kans zou krijgen om een droomhuis te bouwen, op een groen landgoed, centraal in het land, hoe zou die eruit zien? VRIJ in Culemborg komt wel héél dicht bij het ideaalbeeld van Greater Venues. Deze schitterende verbouwde boerderij staat op een voormalig fruitbedrijf, op een prachtige locatie aan de Lek in Culemborg, en is exclusief te huur voor jouw event. Met een eigen moestuin vol felgekleurde bloemen, geurige kruiden en planten met groenten is dit een locaties waar je zeker eens langs moet gaan.

INSPYRIUM | CUIJK

Bij evenementenlocatie Inspyrium in Cuijk rollen ze de groene loper voor je uit! Op deze flexibele locatie met industriële looks en een duurzaam fundament organiseer je verrassende concepten in een unieke groene setting. Door de grote bomen wordt de  buitensfeer naar binnen gehaald in alle ruimtes. Een event in de buitenlucht? Op het dak van Inspyrium vind je misschien wel het mooiste plekje van deze locatie. Met 1.200 m2 aan fruitgewassen en honderden kruiden waan je je op de daktuin in een unieke sfeer. Het waanzinnige uitzicht doet de rest. Ontdek daarnaast de bijzondere break-out ruimtes zoals de boomhut, kas en de kwekerij met 300.000 imposante bomen.

DE LAAPE | WARTEN

Bij de intieme evenementenlocatie De Laape in het Friese Warten zijn ze ervan overtuigd dat vergaderen in de natuur leidt tot het nemen van betere beslissingen. En aan natuur geen gebrek rond deze duurzaam gerestaureerde boerderij aan het water. Je vindt er een moestuin, twee lichte en natuurlijke kassen die ideaal zijn voor kleine presentaties, mogelijkheden voor workshops of andere onderdelen van je event. ‘s Avonds genieten jullie bij het kampvuur of tijdens een diner met lokale en seizoensgebonden gerechten uit eigen tuin om daarna te ontspannen in de achttien comfortabele eenpersoonskamers.

Meer inspirerende locaties met een eigen moestuin

Naast bovengenoemde evecnementenlocaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties met een moestuin. Mooie venues zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier andere evenementenlocaties met een verser dan vers moestuin! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.