Discover the finest spaces
Delen

Event case: Eindejaarsfeest op 58ste verdieping van Naarderbos

De juiste belichting, een verrassende opstelling, een ongebruikelijke combinatie van de verschillende ruimtes; locaties komen pas echt tot leven tijdens een event. GreaterVenues licht daarom de mooiste locaties uit in een event case. Deze week: Naarderbos verandert in New York Penthouse voor een spectaculair eindejaarsfeest.

Naarderbos

Naarderbos

Naarderbos

Naarderbos kreeg de opdracht een spectaculair eindejaarsfeest te organiseren in The Arena, een van de innovatieve evenementruimtes van de locatie. Het thema van de avond is New York Penthouse. Geen probleem in deze bijzondere locatie: Met behulp van acht HD-projectoren is de ruimte met bewegend beeld omgetoverd tot een penthouse met rondom uitzicht over het levendige New York. De 375 gasten wanen zich voor één avond op een feest in ‘de stad die nooit slaapt’.

Onvergetelijke avond

De gasten worden ontvangen door een liftboy, die in de ontvangsthal naast een imitatielift op ze staat te wachten. De liftboy brengt de gasten naar de ‘58e verdieping van het penthouse’ waar het feest al volop aan de gang is. Aangekomen in de prachtige huiskamer van het penthouse krijgen ze een heerlijk glaasje Prosecco, geserveerd door de vrouw des huizes. Terwijl de gasten zich opwarmen bij de openhaard, een drankje doen aan de Gin Tonic bar of swingen op de dansvloer, genieten ze van een adembenemend uitzicht over de wereldstad. Het zal een onvergetelijke avond worden.

Naarderbos

Naarderbos

Naarderbos

NY burger

Tijdens het feest loopt de bediening langs met slowfood, zoals lolly’s van geitenkaas met een gelei van rode biet en pistache en prikkers met tonijn en teriyaki gelei. Om twaalf uur worden overheerlijke NY burgers geserveerd. Het feest gaat onder begeleiding van een band, dj en diverse mc’s tot in de late uurtjes door.

Niets is te gek

The Arena in Naarderbos kan door de acht HD projectoren, geurmachine en het driedimensionale geluid in iedere gewenst thema neergezet worden, niets is te gek. Dat is wat deze locatie uniek maakt: ieder evenement is een belevenis voor de zintuigen.

Naarderbos

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.