Discover the finest spaces
Delen

6 Locaties met een geweldig auditorium

De congres- en evenementenmarkt is vandaag de dag veelzijdiger dan ooit. Oude fabriekshallen, indrukwekkende theaterzalen en musea, eigenlijk elk gebouw dat maar een beetje ruimte heeft is beschikbaar als locatie voor je congres, symposium of conferentie. Maar niet alles wat nieuw is, is ook per se beter. Want er is natuurlijk helemaal niets mis met het goeie oude auditorium. In deze schuinoplopende ruimte draait het allemaal om de ideale zichtbaarheid en verstaanbaarheid van de spreker, of je nou voorin of achterin de zaal zit. En dat een auditorium behalve functioneel ook heel mooi kan zijn, bewijzen deze zes locaties!

EVOLUON – EINDHOVEN

Ooit werd Evoluon gebouwd als toonbeeld voor technologische vooruitgang. Tegenwoordig is het iconische gebouw een fantastische locatie voor allerlei evenementen! Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen en professionele beurzen als feestelijke evenementen. Ga voor een onvergetelijke presentatie in de imposante koepel, een lezing of symposium in het ruime Auditorium (tot 460 personen) of een meeting in het uitgebreide vergadercentrum. Beproefd concept: start met een kick-off in het Auditorium of een ontvangst in de Koepel, voordat je gasten naar de vergaderzalen gaan voor subsessies en workshops. Je event in Evoluon maakt gegarandeerd een diepe indruk!

LANDGOED DE HORST – DRIEBERGEN

Bij Landgoed de Horst in Driebergen is alles erop gericht om leren en ontwikkelen te faciliteren. In deze omgeving vol natuur, rust en inspirerende kunst vind je diverse bijzondere locaties en maar liefst 30 ruimten voor evenementen en congressen met een authentieke sfeer. Een van de opvallende locaties is het auditorium Maitland: een multifunctionele ruimte met een inschuifbare tribune en ramen rondom, waardoor je midden in de natuur zit. En is het weer te mooi om binnen te blijven? Dan ga je gewoon naar het dak van deze locatie en zet je de bijeenkomst daar op de tribune voort!

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS – EINDHOVEN

Staat je congres of symposium in het teken van innovatie? Als het op technologische vooruitgang aankomt, bestaat er geen locatie die meer geschikt is dan High Tech Campus in Eindhoven. Hier, op de slimste vierkante kilometer van Europa, werken dagelijks ruim 12.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de technologieën en producten van morgen. Het Conference Center ligt in het hart van de Campus en beschikt over ultramoderne zalen. Deze venue host dan ook regelmatig congressen, zowel van veelbelovende start-ups als gevestigde bedrijven. Maak gebruik van de state-of-the-art presentatiemiddelen in Auditorium ‘Einstein’ en ga voor subsessies naar de 9 comfortabele vergaderruimten!

NATIONAAL MILITAIR MUSEUM – SOEST

Het indrukwekkende Nationaal Militair Museum in Soest heeft vele bijzondere mogelijkheden voor meetings en events. Een van de ruimten die zeker indruk maken is het auditorium. Deze ruimte wordt door het museum gebruikt voor interactieve presentaties van ex-militairen, waarin bezoekers kennismaken met de nijpende situaties waarin militairen terecht komen. Het auditorium is uiteraard voorzien van alle presentatiemiddelen, maar wat deze ruimte echt bijzonder maakt is het unieke uitzicht. Open het gordijn achter het podium om een grote glazen wand te onthullen en je kijkt direct uit over de bijzondere collectie met vliegtuigen, helikopters en tanks!

KUNSTHAL – ROTTERDAM

Design, kunst, cultuur en architectuur komen samen in de Kunsthal Rotterdam. Met zeven tentoonstellingshallen, een auditorium en kunsthalcafé is het een plek voor inspiratie en ontmoetingen. Dit markante gebouw werd ontworpen door de beroemde architect Rem Koolhaas en is vandaag de dag een icoon van de moderne architectuur. Het auditorium is daarop geen uitzondering! Deze oplopende zaal heeft strakke lijnen en is opvallend licht, wat het ideaal maakt voor lezingen, presentaties, filmvertoningen en muziek- en dansoptredens. Doordat één zijde volledig uit glas bestaat heeft de ruimte een prettige, open sfeer die compleet wordt gemaakt door de 300 kleurrijke Gispen stoelen.

KONINKLIJK INSTITUUT VOOR DE TROPEN – AMSTERDAM

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen is een locatie vol verrassingen en prachtige ruimten voor je evenement. En de Koningin Máxima Zaal is misschien wel het best bewaarde geheim van Amsterdam! Dit auditorium met 453 stoelen zit vol verwijzingen naar de geschiedenis van het pand en de overzeese handel van ons land. Die historie komt terug in de fraaie, met de hand bewerkte sculpturen aan de wanden, de sierlijke kroonluchters en historische muurschilderingen. Het maakt het auditorium van het Koninklijk Instituut voor de Tropen tot een indrukwekkende plek voor je symposium of conferentie!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.