Discover the finest spaces
Delen

Vijf bijzondere evenementenlocaties vlakbij een vliegveld

De wereld wordt steeds kleiner en internationale gasten op congressen of andere soorten events zijn inmiddels meer regel dan uitzondering. Een evenementenlocatie die vlakbij een vliegveld zit, is dan wel zo makkelijk. Je buitenlandse gasten zijn in no time op je event en hoeven niet lang te piekeren over het regelen van vervoer. Zo kunnen ze optimaal genieten van het event zelf. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Een goede sfeer, lekker eten en aandacht voor detail is minstens even belangrijk. Wij zochten vijf inspirerende en bijzondere evenementenlocaties vlakbij een vliegveld voor je uit. Laat je inspireren!

E-DECK, TEUGE

Dichterbij een vliegveld kan bijna niet: de duurzame evenementenlocatie E-Deck ligt op vliegveld Teuge, vlakbij Apeldoorn. Van en naar dit vliegveld maak je onder andere zakelijke vluchten. De meest spectaculaire ruimte van E-Deck is de multifunctionele hangar van maar liefst duizend vierkante meter. Hier organiseer je grootse beurzen, congressen, presentaties of andere soorten events. Daarnaast kun je vergaderen in een ruimte met een panoramisch uitzicht op de landingsbaan waar elektrische vliegtuigen landen en opstijgen. Tot slot is er de unieke Skylounge met eigen terras: de plek voor borrels, workshops en bedrijfsfeesten bijvoorbeeld. Extra bijzonder: voeg een elektrische vlucht toe voor (een deel van) je gasten!

LIEF AMSTERDAM

Culturele vrijplaats LIEF Amsterdam is een bijzondere en rauwe plek waar muziek, kunst en events samen komen. Het is een soort oase in de stad met een buitenterrein van maar liefst tweeduizend vierkante meter waar je de meest spectaculaire events kunt organiseren. Daarnaast is er een industriële en authentieke loods met een mainstage, lounge gedeelte en verschillende geheime plekjes voor inspirerende break-out momenten. Ook bijzonder: het terrein verandert voortdurend van decor dankzij een aantal kunstenaars die er onbeperkt hun gang mogen gaan. Met de auto ben je binnen een kwartiertje bij Schiphol en met het ov in zo’n 25 minuten.

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS, EINDHOVEN

Staat je event in het teken van innovatie? Als het op technologische vooruitgang aankomt, bestaat er geen locatie die zich beter leent dan High Tech Campus Eindhoven. Op de ‘slimste vierkante kilometer van Europa’ werken dagelijks ruim 12.500 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de technologieën en producten van morgen. Direct te bereiken vanaf snelweg A2 en een kwartiertje rijden vanaf Eindhoven Airport. Het Conference Center ligt in het hart van High Tech Campus en beschikt over een state-of the art auditorium en negen ultramoderne subzalen waarvan er drie LiFi (internet via het licht) hebben. Ervaar de innovatieve sfeer zelf bij het Conference Center!

EXPO GREATER AMSTERDAM

Expo Greater Amsterdam is een voormalige bloemenveiling en nu een exclusieve evenementenlocatie . De locatie bestaat volledig uit glas, wat voor een waanzinnig binnen-buitengevoel zorgt. Een duurzame locatie, circulair en grotendeels gebouwd met natuurlijke materialen. Perfect voor een publieks- of zakelijk evenement met een bijzondere ambiance. De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Expo Greater Amsterdam ligt op slechts 25 minuten rijden met de auto of je pakt de speciale buslijn die elke tien minuten vertrekt en pal voor de deur stopt.

LOMMERRIJK, ROTTERDAM

Naast de bekende Maas, zijn er in Rotterdam nog veel meer mooie wateren te vinden, zoals de Bergse Plas in Hillegersberg. Aan deze plas ligt Lommerrijk, die al ruim 140 jaar een begrip is onder Rotterdammers. Rustig gelegen, net buiten het centrum, is het ook een geliefde locatie voor verschillende meetings en events. De locatie heeft vijf ruimten die uitermate goed zijn uitgerust voor vergaderingen, conferentie, cursus, training, seminar, lezing of productpresentatie. Of je nu met 15 of 250 zakenrelaties langskomt: elke ruimte heeft haar eigen karakter, capaciteit én uitzicht op het water. Tevens beschikken ze over een eigen (gratis) parkeerterrein waar je vanaf Rotterdam The Hague Airport in slechts tien minuten naartoe rijdt.

Meer evenementenlocaties vlakbij een vliegveld

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere evenementenlocaties vlakbij een vliegveld. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.