Discover the finest spaces
Delen

Vijf inspirerende en originele trainingslocaties in Noord-Brabant

Nieuwe dingen leren en op de hoogte blijven binnen je vakgebied is ontzettend belangrijk. Een training van een of meerdere dagen is hier natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Een originele en inspirerende omgeving kan een flinke boost geven aan de beleving van de deelnemers. Want wie op een plek is die de zintuigen prikkelt en de creativiteit aanwakkert, neemt veel meer nieuwe informatie op. Waar vind je zulke inspirerende trainingslocaties in Noord-Brabant? Geen zorgen, wij zetten vijf unieke en originele locaties voor je op een rijtje. 

MORE-ITZ | DRIMMELEN

Aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch in Drimmelen vind je de multifunctionele event- en trainingslocatie More-Itz. Bij deze locatie heb je het gevoel dat je in een strandclub op Ibiza zit en dat geeft je event meteen een heerlijk ontspannen sfeer. Ontvang je gasten op de ‘private floor’ met zicht op het water, exclusief voor jouw event tot 150 personen. Of gebruik een of meerdere break-out ruimten. Borrelen of een leuke activiteit doen kan op het Beachterras, gevolgd door een walking dinner aan de haveningang of een bourgondische BBQ op het dakterras. Alles kan geregeld worden hier aan de waterkant!

MAASPOORT | DEN BOSCH

De Maaspoort in Den Bosch is dé plek waar sport en events samenkomen. Hier vinden niet alleen veel sportwedstrijden plaats, maar ook bedrijfstrainingen en andere soorten events van twee tot 3000 personen. Je hebt hier maar liefst 10.000 vierkante meter tot je beschikking, verdeeld over tien hallen en meetingruimten in alle soorten en maten. Het ervaren team zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt voor je training of ander soort event klaarstaat. Bovendien is de catering van topkwaliteit. En natuurlijk kun je hier ook een bedrijfstraining combineren met een inspirerende kleedkamersessie of basketball clinic door een (oud)speler van Heroes Den Bosch.

INGENHOUSZ | BREDA

Een prachtige plek, stijlvolle monumentale ruimten en een gemoedelijke sfeer: Ingenhousz Breda is een unieke locatie voor een inspirerende training of ander soort event. De klaslokalen van dit voormalige klooster zijn verbouwd tot multifunctionele vergaderruimten en er is een unieke filmzaal die perfect is voor presentaties, workshops of trainingen. Maar het meest indrukwekkend is de authentieke Kapelzaal waar je grootse feesten of andere soorten events tot 400 personen organiseert. Wat ook het doel is van jouw bijeenkomst, het bourgondische Ingenhousz Breda is dé locatie waar jouw gasten en jij nog lang aan terug zullen denken!

WILLEM TWEE | DEN BOSCH

Een training in een van de twee historische gebouwen van Willem Twee is gegarandeerd een succes. Willem Twee is een creatieve ontmoetingsplaats voor kunst en muziek, maar ook een populaire locatie voor zakelijke evenementen. De gerestaureerde sigarenfabriek heeft twee popzalen, expositieruimten en een café. In het andere pand, een unieke voormalige synagoge, vind je een concertzaal, foyer en een café. Door deze veelheid aan ruimten, vind je altijd een zaal die precies bij je training of ander soort event past. Door de creatieve sfeer en de bijzondere geschiedenis die je er overal voelt, gaat de inspiratie hoe dan ook stromen!

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS | EINDHOVEN

Staat je training in het teken van innovatie? Als het op technologische vooruitgang aankomt, bestaat er geen locatie die zich beter leent dan de High Tech Campus in Eindhoven. Op de ‘slimste vierkante kilometer van Europa’ werken dagelijks ruim 12.500 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan de technologieën en producten van morgen. Het Conference Center ligt in het hart van High Tech Campus en beschikt over een state of the art auditorium en negen ultramoderne subzalen waarvan er drie LiFi (internet via het licht) hebben. Ervaar de innovatieve sfeer zelf bij het Conference Center!

Meer inspirerende trainingslocaties in Noord-Brabant

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere trainingslocaties in Noord-Brabant. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere trainingslocaties! 

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.