Discover the finest spaces
Delen

5 Kastelen en landgoederen voor stijlvolle meetings & events

Belangrijke relaties ontvang je natuurlijk het liefst op een zo mooi mogelijke locatie. En wat is daar nou een mooiere plek voor dan een kasteel of landgoed? Deze statige, exclusieve locaties waren al in vroeger tijden dé plek waar men speciale gasten ontving. De sfeervol aangeklede zalen zijn een prachtige setting voor een congres of vergadering; de indrukwekkende tuinen een stijlvol decor voor activiteiten of ontvangsten in de buitenlucht. Wij bezochten vijf kastelen en landgoederen voor meetings & events!

BILDERBERG KASTEEL DOORWERTH

Kasteel Doorwerth, vlakbij Arnhem, is een van de mooiste middeleeuwse burchten die ons land rijk is. Achter de historische kasteelpoort en omsloten door een oude slotgracht, is dit de ideale plek voor een besloten event. Evenementen of bijeenkomsten met een ‘special touch’ kunnen exclusief terecht op deze unieke locatie. Binnen in het kasteel en koetshuis word je in stijl ontvangen in ruimtes vol authentieke details. Met veelzijdige catering mogelijkheden – van middeleeuws eetfestijn tot foodtruck festival op de ruim opgezette binnenplaats, en van informele borrel tot gastronomisch diner – is het kasteel een perfect decor voor private dining en partijen!

LANDGOED TE WERVE

Landgoed te Werve is als evenementenlocatie een oase van rust en groen: gelegen op een bosrijk landgoed midden in de Randstad, op slechts 5 minuten rijden van Den Haag. Te Werve heeft een fraai wit landhuis, met eigentijds ingerichte zalen voor diners, feesten of borrels, en meerdere moderne vergaderruimtes. Maar ook buiten is veel te beleven voor events: verborgen in het groen staat een stoere flextent (Te Werve Buiten) voor buitenevents met een informele setting. Of je naar Te Werve komt voor een training, vergadering, feest of (buiten)event, het Te Werve team staat vol passie en aandacht voor je klaar!

SLOT ZEIST

Een van de meest markante congres- en evenementenlocaties in Midden-Nederland is Slot Zeist. Het 17e-eeuwse slot wordt omringd door een indrukwekkende Engelse landschapstuin, wat zorgt voor een fraaie entree. Voor elk type bijeenkomst beschikt het Slot over een passende zaal: van de barokke stijlzalen en de multifunctionele congreszaal tot de gerestaureerde slotgewelven. Het historische karakter en de monumentale stijl wordt gecombineerd met moderne vergaderfaciliteiten en comfortabele meubels. Bij mooi weer ga je naar buiten, want de tuin heeft genoeg ruimte voor meerdere grote tenten en beschikt over een amfitheater. Binnen of buiten, Slot Zeist is altijd een buitengewoon stijlvol decor!

DE LANDGOEDERIJ

Op een prachtige plek aan de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, ligt De Landgoederij. Deze oude boerderij naast het historische Kasteel Cammingha werd gerenoveerd en van binnen smaakvol getransformeerd tot een moderne, trendy evenementenlocatie. Met vijf eigentijdse zalen, een grote tuin en meerdere terrassen is deze locatie geschikt voor grote en kleine evenementen, bedrijfsfeesten en actieve personeelsuitjes. Het naastgelegen Kasteel Cammingha is niet alleen een fraai decor, maar is zowel los als complementair aan De Landgoederij in te zetten als locatie voor vergaderingen en exclusieve diners. Zo is er een bijzondere locatie voor ieder event!

LANDGOED ULVENHART

Landgoed Ulvenhart is een prachtige landelijke locatie in het bosrijke Ulvenhout, vlakbij Breda. Ooit stond op het groene terrein alleen herberg De Jager, een historisch gebouw uit de zestiende eeuw. Inmiddels is dat gebouw smaakvol vernieuwd en staan er nog zes inspirerende locaties met een landelijke sfeer en van binnen een modern en comfortabel interieur. Met grote en kleine vergaderruimten, de adembenemend mooie binnenplaats, diverse mogelijkheden om in de omgeving teambuilding activiteiten te organiseren, een geweldige keuken en 18 slaapkamers is dit de ideale plek om in alle rust meerdere dagen te verblijven met jouw groep.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende kastelen en landgoederen te vinden in ons land. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.