Discover the finest spaces
Delen

5x Spectaculaire locaties voor een bedrijfsfeest in Den Haag en omgeving

Tijdens jullie bedrijfsfeest moet alles kloppen. Dit is het moment waarop jullie vieren wat er al is bereikt en proosten op wat er nog gaat komen. Daar hoort natuurlijk een grootse en spectaculaire locatie bij met een flexibel team dat met je mee wil denken. Wij selecteerden vijf bijzondere locaties voor een bedrijfsfeest in Den Haag en omgeving voor je die aan al deze voorwaarden voldoen. Op naar een onvergetelijke avond!

KINEPOLIS LEIDSCHENDAM

Wie aan Kinepolis denkt, denkt aan film. Maak jouw bedrijfsfeest bij bioscoop en evenementenlocatie Kinepolis Leidschendam in de Mall of The Netherlands onvergetelijk door een film aan je programma toe te voegen. Van romcom tot actie: er is altijd wel één die past bij jouw bedrijf of event! Of ga juist voor je eigen presentatie, livestream of film op het wall-to-wall bioscoopscherm met haarscherp beeld en geluid. Impact gegarandeerd! Er zijn 11 multifunctionele bioscoopzalen, een ruime entreehal met koffiecorner en een Foyer voor o.a. ontvangsten en walking diners. Dankzij de comfortabele stoelen zitten je gasten heerlijk en bovendien is parkeren hier geen probleem.

LOUWMAN MUSEUM | DEN HAAG

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Het ultieme decor voor je bedrijfsfeest of ander soort event! Een avond lang staan de museumcollectie en alle ruimtes van het museum exclusief tot jullie beschikking. Alles is fantastisch gedecoreerd en alle benodigde audiovisuele voorzieningen – zoals een groot podium, lichtplan en geluidsinstallatie – zijn natuurlijk aanwezig. Ook de culinaire invulling is bijzonder: denk aan een proeverij van flammkuchen, vis van de Plancha barbecue en een Italiaanse ijskar!

DE BROODFABRIEK | RIJSWIJK

Groot(s) feesten doe je in De Broodfabriek in Rijswijk. Hier is nooit een tekort aan ruimte. Deze voormalige broodbakkerij heeft 10.000 m2 vol eventzalen zodat je flink uit kan pakken tijdens je bedrijfsfeest of ander soort evenement. Het is mogelijk om de Broodfabriek exclusief voor jouw gasten te boeken waardoor je echt je eigen stempel kunt drukken op je event en ervoor kunt zorgen dat iedereen er nog lang over na zal praten. Het flexibele team staat zowel voor als tijdens je event altijd voor je klaar. Een veelzijdige evenementenlocatie dus waar je creatief kunt zijn en de meest fantastische events neer kunt zetten!

TE WERVE BUITEN | RIJSWIJK

Op een prachtig landgoed in Rijswijk, onder de rook van Den Haag, ligt de unieke buitenlocatie Te Werve Buiten. Geweldig groen, vol verborgen plekjes en water. De grote flextent is compleet ingericht voor events en heeft o.a. heaters, een bar, garderobe, luxe toiletten en eventverlichting. Ideaal voor spectaculaire bedrijfsfeesten of een lekker informele borrel met diner bijvoorbeeld. Bij Te Werve Buiten kan dit allemaal op één plek. Deze locatie is exclusief af te huren, ligt op vijf minuten van de A4, A12 en A13 én heeft een groot eigen parkeerterrein met laadpalen. Een feestelijke én intieme plek die indruk maakt!

MADURODAM | DEN HAAG

Wat is er leuker dan een bedrijfsfeest of ander soort event in een iconisch attractiepark? Bij Madurodam in Den Haag zetten ze alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw event de wow-factor heeft. Bijvoorbeeld doordat je zo het park vol Nederlandse hoogtepunten in kan lopen om inspiratie op te doen, voor een break-out sessie of een intiem 1-op-1 gesprek bijvoorbeeld. Deze unieke combinatie van ontspanning en verbinding in de buitenlucht zorgt ervoor dat je gasten vol energie jouw evenement beleven. Madurodam heeft zeven multifunctionele zalen en zonnige terrassen voor maar liefst 1200 personen.

Meer locaties voor een bedrijfsfeest in Den Haag

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere locaties voor een bedrijfsfeest in Den Haag. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.