Discover the finest spaces
Delen

Genieten bij outdoorlocatie Te Werve Buiten 4.0 kan nu ook bij alle weertypen

Evenementenlocatie Te Werve Buiten in Rijswijk wordt elk jaar mooier. In 2016 begon het allemaal met een Flextent en twee barcontainers. Inmiddels is de tot prachtige outdoorlocatie uitgegroeide venue toe aan versie 4.0. Waarbij het weer geen spelbreker hoeft te zijn. Jasper Barendse, hoofd van de sales-afdeling, vertelt er alles over in deze aflevering van de rubriek ‘Locatiehouder aan het woord’.   

“In de loop der jaren is het hier wel aardig veranderd ja,” zo begint Jasper zijn verhaal. “In 2016 was er nog sprake van een semi-open constructie. Die hebben we door de jaren heen verder ontwikkeld tot wat het nu is. Inmiddels kan de Flextent aan vier kanten dicht, zodat Te Werve Buiten voor gasten en organisatoren ook bij minder goed weer een aantrekkelijke locatie is. Daartoe hebben we een doorzichtige constructie gerealiseerd die dicht kan aan de kant van het terras en het water zodat je nog steeds kunt genieten van het uitzicht over het landgoed.”

Te Werve Buiten

De aanpassing zorgt ervoor dat de periode waarin je een event kunt organiseren bij Te Werve Buiten verlengd is met twee maanden. Jasper daarover: “De tent is eind maart weer opgebouwd. Er zit overigens ook een nieuw dak op. Voorheen waren we open vanaf  1 mei tot 1 oktober. Nu kunnen we events draaien van 1 april tot 1 november.”  

Gasten reageren volgens Jasper erg positief op de verandering: “Ze vinden het nu nog gezelliger in de tent. Het kan dan wel eens regenen, maar het is er door de heaters heel behaaglijk en je hebt geen last van tocht, kou of wind. Natuurlijk hopen we op een heel mooi droog en zonnig seizoen, maar we zijn qua locatie nu dus ook goed uitgerust als de weergoden ons minder goed gezind zijn.”

Borrels en teamuitjes

Bij Te Werve Buiten ontvangen ze onder meer veel bedrijven die hun personeel eens goed in de watten willen leggen. Jasper licht toe: “Voorjaars- en zomerborrels en teamuitjes bijvoorbeeld. Die zijn hier ideaal te combineren met activiteiten op het landgoed. We bekijken altijd samen met de klant wat er nodig is om te komen tot een geslaagd en tot in de puntjes perfect georganiseerd event.” 

Qua capaciteit kan Te Werve Buiten tijdens bijvoorbeeld een borrel met een Live Cooking Barbecue maximaal 300 personen ontvangen. Barendse vervolgt: “In combinatie met een formeel inhoudelijk programma moet je rekenen op ongeveer 150 gasten. Die bieden we dan een plenaire sessie met daaromheen de nodige ‘fun’ en lekker eten en drinken.”

Schapen drijven en haka’s

Die ‘fun’ bij Te Werve Buiten varieert van bijvoorbeeld schapen drijven tot een gps-speurtocht op het landgoed. “Maar we hebben ook een valkenier beschikbaar en het is natuurlijk ook mogelijk om een spreker te boeken. Ook leuk is de ‘haka’-workshop: dat is met zijn allen lekker schreeuwen naar goed Nieuw-Zeelands gebruik. Heel goed voor de teambuilding!”

Het mag gezegd worden: Te Werve Buiten is een van de meest verrassende buitenlocaties in de Randstad, verborgen in het groen tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk en gelegen op het prachtige Landgoed Te Werve. Een droomlocatie voor een zomers event, maar inmiddels is het dus evengoed een ideale indoorlocatie waar je ook nog eens culinair verwend wordt. “Onze koks werken met dagverse producten van vaste leveranciers. Een event bij Te Werve Buiten zorgt voor dat typische festivalgevoel. Maar wat je op je bord krijgt, is gelijkwaardig aan wat je in het landhuis voorgeschoteld krijgt.”

Winterbarbecue?

Kijkend naar de toekomst blijft er voor Jasper nog wel wat te wensen over bij Te Werve Buiten. “We gaan kijken in hoeverre we het seizoen nog verder kunnen oprekken in de wintermaanden. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een toffe winterbarbecue. Maar, voor nu maken we even pas op de plaats en kijken we eerst hoe de nieuwe openstelling van 1 april tot 1 november bevalt.” 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.