Discover the finest spaces
Delen

Zes bijzondere buitenlocaties in Nederland voor verfrissende events

De lente is officieel begonnen! Het perfecte moment om het buitenevent te plannen waar iedereen al maanden op heeft gewacht. Of om eens te kijken naar de mogelijkheden om je meeting in de buitenlucht te doen in plaats van binnen. Frisse lucht betekent een fris hoofd. En dat zorgt voor de broodnodige inspiratie en energie die je nodig hebt tijdens een bijeenkomst. Wij hebben alvast zes bijzondere buitenlocaties in Nederland voor je op een rijtje gezet!

VRIJ IN CULEMBORG

Midden in het groen op een voormalig fruitbedrijf ligt de groene locatie VRIJ in Culemborg. De prachtige oude boerderij, waarvan de oudste delen uit halverwege de achttiende eeuw stammen, werd gerestaureerd en ingericht als meeting en eventlocatie. VRIJ ligt op een landgoed van maar liefst negen hectare waar je helemaal los kan gaan met je event of teambuildingsactiviteit. Ook zijn er verschillende terrassen bij de boerderij, voor zonnige meetings bijvoorbeeld. Daarnaast is er onder andere de intieme zichtkamer met uitzicht op de Lek, een moderne boardroom, en de ruime, open Deel, waar je kunt genieten van een verse lunch, gezellige borrel of diner.

TE WERVE BUITEN, RIJSWIJK

Tussen Den Haag en Rijswijk, op slechts tien minuten van de snelweg, ligt een stukje verborgen groen. Aan het grote meer op Landgoed Te Werve is namelijk een buitenlocatie gecreëerd: Te Werve Buiten. De flextent van 350 m2 en terras van 200 m2 is geschikt van 50 tot 300 personen en puur en alleen voor jou en je gezelschap. De tent is compleet ingericht met event verlichting, warmtepalen, garderobe, toiletten, barcontainer en stoer meubilair. Deze turn key buitenlocatie heeft een eigen keuken op hoog niveau en is geschikt voor informele borrels, presentaties, outdoor activiteiten en BBQ’s. En parkeren kan gratis op eigen terrein!

NOAM AMSTERDAM MEETINGS

Middenin het prachtige stadslandbouwproject NoordOogst in Amsterdam, ligt de bijzondere evenementenlocatie NOAM. Wanneer je er gratis hebt geparkeerd (in Amsterdam!), loop je door het groen naar de locatie. De omgeving leent ook zich uitstekend om wandelend te vergaderen. En bij erg mooi weer verplaats je je hele event gewoon naar buiten! De ruimten van NOAM zijn erg licht door de vele ramen en fris ingericht. Hierdoor wordt het buitengevoel ook naar binnen doorgetrokken. Ook bijzonder: bij NOAM zijn jullie gegarandeerd de enige gasten. Laat je door het ervaren team in de watten leggen met geweldig biologisch en lokaal eten. Genieten middenin de natuur!

LEEFGOED DE OLIFANT, NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Zó dichtbij, zó buiten en zó culinair, dat is Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het terrein van deze oude ‘ijsselsteentjes-fabriek’ werd getransformeerd tot een weelderig park, waar je maar liefst zes bijzondere locaties vindt voor meetings en events. Doordat alle locaties los in de groene omgeving staan, ben je echt een dagje uit ‘op de hei’. Bovendien verplaats je je meeting zo naar buiten, want alle locaties hebben een eigen terras! Is het iets kouder? Organiseer je event dan in de Kas, waar alle muren van glas zijn en je een geweldig uitzicht hebt over het landschap.

UP EVENTS, AMSTERDAM

Op het grote evenemententerrein van UP Events aan de groene rand van Amsterdam is bijna alles mogelijk. ‘Groen, inspirerend en een tikkeltje tegendraads’, noemen ze zichzelf en dat zie je hier overal. Zo is er een strand met beachclub, palmbomen en buitenbars voor events met een zomers tintje, maar ook verschillende buitenterrassen en privétuinen voor bijvoorbeeld presentaties of workshops. Ook zijn er binnen nog acht eventruimten. Op zoek naar een leuke afsluiter? Je kunt hier kiezen uit meer dan honderd teambuilding activiteiten, zowel sportief als creatief. Met 35.000 vierkante meter aan terrein vol mogelijkheden is er genoeg plek om voor grootse buitenevents!

MADURODAM EVENTS, DEN HAAG

Elkaar ontmoeten staat centraal bij een inspirerend event. Bij Madurodam in Den Haag zetten ze alles op alles om ervoor te zorgen dat jouw event de ‘wauw-factor’ heeft en je gasten verrast. Bijvoorbeeld doordat je zo het iconische park vol Nederlandse hoogtepunten in kan lopen om inspiratie op te doen, voor een break-out sessie of een intiem 1-op-1 gesprek. Deze unieke combinatie van ontspanning en verbinding in de buitenlucht zorgt ervoor dat je gasten de hele dag vol energie jouw evenement beleven. Madurodam heeft zeven multifunctionele zalen en zonnige terrassen voor maar liefst 1200 personen.

Meer inspirerende buitenlocaties in Nederland

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer geweldige plekken voor events in de buitenlucht. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere buitenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.