Feel Good TentEvent

Paradijselijke locatie midden in de natuur

Midden in de bossen van Lage Vuursche, vlakbij Hilversum en Utrecht, ligt het verborgen paradijs Feel Good TentEvent. Een droomlocatie midden in de natuur van Landgoed Pijnenburg, op een plek met een ongerepte schoonheid, waar ook nog eens alles in huis is voor een volledig verzorgd event.

Het avontuur bij Feel Good TentEvent begint al op de weg naar de locatie. Vanaf het parkeerterrein kom je bij een smal pad, bedekt met houtsnippers. Je volgt een spoor van fakkels en gloeilampjes, terwijl het pad alsmaar verder het bos in kronkelt – kijk niet raar op als er een hert of een eekhoorn voorbijschiet. Na een korte wandeling wordt het bos plotseling minder dicht, en als dan door de bladeren heen de contouren tevoorschijn komen van de event locatie maakt je hart bijna een sprongetje van opwinding: we zijn er!

Feel Good TentEvent
Ga je voor een ongedwongen sfeer, dan komen de robuuste houten tafels tevoorschijn, wordt het eten geroosterd op het vuur en komen er heerlijke pizza’s uit de grote houtoven. Fotocredit: Kim van den Broek

Feel Good TentEvent

Op een open plek midden in het bos ligt Feel Good TentEvent er onwaarschijnlijk mooi bij. Een grasveldje met bomen met daarop een grote witte tent, die opvallend afsteekt tegen de knalgroene omgeving. Rondom de tent gebeurt van alles waardoor je je hier meteen thuis voelt. Er staan gezellige stoelen en tafels; vuren knapperen op stoere gietijzeren vuurkorven en een streepje rook stijgt op uit de schoorsteen van een grote houtoven op een paardenkar. Wanneer het donker wordt, hullen tientallen kleurrijke lampionnen en fakkels de binnenplaats in een sprookjesachtig licht.

Feel Good TentEvent begon twintig jaar geleden als een rondtrekkende locatie, die telkens op een andere bijzondere plek in de natuur haar kamp opslaat. Sinds enige tijd beschikt de organisatie over deze vaste standplaats op een particulier landgoed. Dat zorgt ervoor dat er veel meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken bij een tent in een bos – en dat je hier absoluut niet back to basic gaat. De vaste hoofdtent is gebouwd met een solide constructie, die bij elke weersomstandigheid een comfortabel onderkomen biedt. Bij zomerse temperaturen gaan de zijkanten in een handomdraai open en bij een frisser weertype juist dicht; zo is het binnen altijd warm en comfortabel.

Ongedwongen sfeer

Dat is een bijzonder aspect van een locatie midden in de natuur: het ligt er iedere keer dat je er bent weer totaal anders bij. Met de wisseling van de seizoenen verandert het decor en de uitstraling van de events; zo vind je onder de bomen koelte en beschutting tegen de brandende zomerzon, geniet je van de najaarszon op de vuurrode bladeren tijdens de prachtige indian summer en ontstaan in het vroege voorjaar frisse nieuwe ideeën onder de tienduizenden jonge groene berkenblaadjes, bij een inspirerend kampvuur of in de warmte van de tent. Ook leuk: indirect draag je met een event bij aan de natuur van landgoed Pijnenburg.

Feel Good TentEvent is zowel een geliefde locatie voor zakelijke events als voor de particuliere markt, en heeft daarom alles in huis om je event aan te kleden in verschillende stijlen. Trendy, stoer, rustiek of zakelijk, alles is mogelijk. Heeft het event een serieus zakelijk karakter, dan staan er zakelijke conferentiestoelen in een theateropstelling onder het crèmekleurige tentdoek. Maar ga je voor een ongedwongener festivalsfeer, dan komen de robuuste houten tafels tevoorschijn, wordt het eten geroosterd op het vuur en komen er heerlijke pizza’s uit de grote houtoven.

Feel Good TentEvent
Wanneer het donker wordt, hullen tientallen kleurrijke lampionnen en fakkels de binnenplaats in een sprookjesachtig licht. Fotocredit: Kim van den Broek

Break in het bos

Het fijne aan Feel Good TentEvent is natuurlijk de schitterende omgeving, waar je tussen de bedrijven door heerlijk kunt bijkomen. En als een break in het bos alleen niet genoeg is, dan zijn er ook nog allerlei mogelijkheden om een actief element toe te voegen. Op het terrein is een parcours aangelegd met verschillende spelen die hun herkomst ontlenen aan de highland games en waarin samenwerken centraal staat.

Wat je ook zoekt in een locatie, het gaat erom dat het een plek is waar gasten zich thuis voelen; waar een ongedwongen sfeer is zodat iedereen met een open instelling aan de dag begint. Waar je connectie maakt, ideeën ontstaan en als groep dichter bij elkaar komt. Feel Good TentEvent brengt al die elementen bij elkaar, in de beslotenheid van een open plek in het bos.