Discover the finest spaces
Delen

Vijf inspirerende locaties in Den Haag voor succesvolle trainingen

Soms is het goed om samen met jouw team met volle focus in te zetten op effectiviteit, productiviteit of persoonlijke ontwikkeling. Een training met een inspirerende gastspreker is daarom nooit verkeerd! Na een succesvolle training til je de kwaliteiten van jouw gasten of collega’s naar een hoger niveau. Een inspirerende locatie kan daarbij goed helpen, want het gaat niet enkel om de inhoud, maar ook om de sfeer. Onderstaande locaties denken graag met je mee en doen er alles aan om jouw training tot een groot succes te maken!

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Een echte must is dit moderne mediamuseum in Den Haag. Beeld en Geluid Den Haag biedt jouw event een vibe die veel meer is dan alleen de standaard kantoormeubelen. Beeld, geluid en media staan hier centraal en dat is in alles terug te zien! Onder de unieke telefoonkroonluchters in de karakteristieke Eventzaal komen jij en jouw team bijeen. Dankzij de mediakennis van de locatie verras jij jouw gasten met een custom made video uit het archief. Een training beleef je op spectaculaire wijze in de hypermoderne Newsroom, waar je goed in kan spelen op de actualiteit met 25m2 scherm. Beeld en Geluid Den Haag biedt 12 zalen en heeft alles in huis voor meer focus, inspiratie en vooral plezier!

MADURODAM EVENTS

Het is een van de meest verrassende evenementenlocaties in regio Den Haag: Madurodam! Als kind (of volwassene) ben je hier vast weleens geweest, maar het beroemde themapark beschikt ook over zeven multifunctionele zalen. Met een capaciteit van 12 tot 1200 personen weet je zeker dat je hier een juiste ruimte gaat vinden voor jouw training. Aan inspiratie ook geen gebrek, want tijdens een wandeling door het park beleef je alle grote verhalen van de Nederlandse geschiedenis. Daarnaast ben je ook ’s avonds welkom en die kans mag je niet laten liggen. De 33.000 (led)lampjes die het park oplichten bieden jouw en je gasten namelijk een adembenemend uitzicht!

LANDGOED TE WERVE

Een oase van rust en groen, 5 minuten van Den Haag. Maar liefst 26 hectare landgoed midden in de Randstad en 150 gratis parkeerplekken op eigen terrein. Deze trainingslocatie motiveert en geeft rust. Het eigentijds ingerichte landhuis heeft een enorm terras en kijkt uit over de vijver. Of je nu voor een training, teambuilding, feest of (buiten)event komt, aan alles is gedacht. Je voelt direct dat het Te Werve team vol passie en aandacht klaarstaat. Naast de sfeervolle ruimtes voor diner, feest of borrel bevinden zich op de eerste en tweede etage moderne vergaderruimtes en heeft het landgoed een eigen keuken op voortreffelijk niveau.

BABYLON HOTEL DEN HAAG

Pal naast het centrale station van Den Haag en de tijdelijke Tweede Kamer, en met het centrum op loopafstand is het Babylon Hotel al meer dan 40 jaar een waar begrip. Voor een training ben je hier helemaal op de juiste plek, van klein tot (middel)groot! De multifunctionele zalen bieden moderne audiovisuele middelen, een eigen wifi netwerk, optimale luchtinvoer en -circulatie én buitengewoon veel privacy. Vanuit The Living Room op de eerste etage heb je een geweldig uitzicht over het Haagse Bos en geniet je van (h)eerlijke gerechten in een warme huiskamersfeer. Het Babylon Hotel werkt met all inclusive meeting packages waarbij alles voor je wordt verzorgd. Zo hoeven jij en je gasten zich nergens druk om te maken!

POSTILLION HOTEL & CONVENTION CENTRE DEN HAAG

Als een van de jongste leden van Postillion Hotels is deze locatie klaar voor jou en jouw (internationale) gasten. Het Meeting Centre van 2000m2 is nog maar het puntje van de ijsberg, want vanaf januari 2022 opent ook het Convention Centre waar je op de 6500m2 alle ruimte krijgt om volledig uit te pakken. De volledig vernieuwde locatie is goed te bereiken. Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag ligt namelijk niet alleen direct naast het station, maar ook vlakbij Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Airport. Op die manier staan nationale en internationale gasten in een mum van tijd in het hotel voor een succesvolle training!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende venues voor succesvolle trainingen te vinden in ons land. Of je nou op zoek bent voor een kleine of grote groep, een locatie in de Randstad of juist daarbuiten, mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Je vindt ze hier!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.