Discover the finest spaces
Delen

Vijf trendy trainingslocaties in Zuid-Holland waar je focus houdt

Een training krijgen betekent geïnspireerd worden, nieuwe dingen leren en vooral: enthousiast weer naar huis of kantoor gaan. Omdat jij en je gasten vaak één of meerdere dagen op een trainingslocatie zijn, is genoeg ruimte, catering waar je energie van krijgt en een comfortabel en uitnodigend interieur essentieel. Daarom zetten we vijf trendy trainingslocaties in Zuid-Holland voor je op een rijtje waar je focus houdt!

BEELD & GELUID IN DEN HAAG

Het is de plek waar één van de grootste audiovisuele collecties van Europa wordt beheerd. En waar media, nieuws en 1,2 miljoen uur aan audiovisuele content centraal staan. We hebben het natuurlijk over Beeld & Geluid in Den Haag. Het bijzondere historische pand heeft een indrukwekkende voorgevel die bij aankomst al de nieuwsgierigheid wekt. Vroeger zat hier namelijk het eerste warenhuis van Nederland: de Groote Koninklijke Bazar. Twaalf zalen vormen de basis voor een inspirerende training, congres, vergadering of ander soort bijeenkomst. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende interessante workshops of teambuildingsactiviteiten. Een unieke en inspirerende locatie waar alles tot in de puntjes wordt geregeld.

NONONS | ROTTERDAM

Stijlvol, kleurrijk en in hartje Rotterdam: bij NONONS vind je altijd een ruimte die past bij je training, workshop of meeting tot 25 personen. Er is een grote Scandinavisch ingerichte trainingsruimte en daarnaast zijn er nog vijf kleinere break-outruimtes met elk een andere sfeer. Tijd voor een break? Deze locatie staat bekend om de lekkere en gevarieerde lunches! NONONS is een opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren coaches en voor managers die coachend willen leidinggeven. De ruimtes worden ook regelmatig voor de eigen programma’s van NONONS gebruikt en daarom bruist het hier altijd. En dat alles op loopafstand van station Rotterdam Centraal!

LEEFGOED DE OLIFANT | NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Een paradijselijk plek in de natuur, vlak bij de stad. Dat is Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het terrein van deze oude ‘ijsselsteentjes-fabriek’ werd getransformeerd tot een weelderig park, waar je buiten in de natuur of in één van de zes locaties een training, meeting of ander soort event organiseert. Alle ruimten staan bovendien los van elkaar, waardoor jullie je echt kunnen focussen op de training. De vrijstaande opstallen zijn in stijl gebouwd en van alle gemakken voorzien. Rust, natuur en sfeer staan centraal, en dat merk je meteen zodra je het terrein oprijdt!

MEET TUESDAY | ROTTERDAM

Een fantastisch uitzicht, inspirerend interieur, moderne ruimten, goede ligging en on demand service: Meet Tuesday in hartje Rotterdam is volledig ontworpen om een vergadering, bijeenkomst of training leuk én zinvol te maken. Wanneer je hier reserveert wordt altijd eerst gevraagd wat het doel van je bijeenkomst is. Want een training of workshop heeft een creatieve omgeving nodig met whiteboards en andere handige tools, terwijl je bij een boardmeeting juist een goede, robuuste tafel en comfortabele stoelen wil. Eén ding hebben alle acht ruimtes wel met elkaar gemeen: een geweldig uitzicht over Rotterdam dankzij de ligging op de 23ste verdieping van de Millennium Tower.

DE LOODS | RIJSWIJK

Een ecosysteem waar samenwerken en elkaar versterken centraal staat: bij evenementenlocatie De Loods in Rijswijk kun je niet alleen kiezen uit zeven stijlvol ingerichte ruimtes. Er zitten ook een aantal interessante bedrijven en je kunt er een flexplekken huren. Hierdoor bruist het hier en gebeurt er altijd wel wat. Het grote Breinplein vormt de centrale ruimte van deze locatie. Hier organiseer je grootschalige trainingen, congressen of andere soorten events tot 250 personen. Hier omheen liggen nog zes ruimtes die verschillen in grootte en allemaal anders zijn ingericht. Dit zorgt voor veel flexibiliteit! Bovendien parkeer je hier gemakkelijk en gratis voor de deur.

Meer trainingslocaties in Zuid-Holland

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere trainingslocaties in Zuid-Holland. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere trainingslocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.