Discover the finest spaces
Delen

Postillion breidt verder uit: Postillion Hotel Breda-Biesbosch opent in 2026

Postillion Hotels krijgt er een vestiging bij. De keten breidt uit naar het Brabantse Raamsdonksveer waar het neerstrijkt in een rijksmonument ‘De Veerse Toren’. Het hotel, dat de naam Postillion Hotel Breda-Biesbosch krijgt, opent in 2026 zijn deuren en zal 150 kamers tellen. Goed nieuws is er ook voor organisatoren van zakelijke meeting en events want de locatie krijgt onder andere een skybar en 2.500 vierkante meter aan congres- en vergaderzalen.

Het wordt de eerste vestiging van de hotelketen in de provincie Noord-Brabant. ‘De Veerse Toren’ is praktisch gelegen bij knooppunt Hooipolder (A27/A59). Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels daarover: “De locatie ligt bij een druk knooppunt en is omgeven door prachtige natuurgebieden en toeristische attracties zoals De Biesbosch en de Efteling. Met deze vestiging dringen wij het hotelkamertekort in de regio terug en bieden we een oplossing voor zakelijke bijeenkomsten die nu veelal moeten uitwijken naar omliggende steden. De iconische watertoren als herkenningspunt maakt deze locatie natuurlijk compleet.”

Postillion Hotel Breda-Biesbosch

De iconische watertoren is het uitgangspunt van het ontwerp van het gloednieuwe Postillion Hotel Breda-Biesbosch. Het rijksmonument uit 1925 wordt gerestaureerd en zal ruimte bieden aan bijzondere vergaderruimtes en een skybar met panoramisch uitzicht over de omgeving. In het nieuwe gebouw aan het water komen hotelkamers, horecagelegenheden en congresfaciliteiten.

Postillion Hotels timmert al enige tijd flink aan de weg. Een jaar terug opende het bijvoorbeeld nog Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag waarmee het concern een kwartet aan locaties in alle vier de grote steden compleet maakte. Met het nieuwe Hotel & Convention Centre versterkte Postillion haar marktpositie op de internationale congresmarkt. En straks biedt Postillion met ‘Postillion Hotel Breda-Biesbosch’ in ‘De Veerse Toren’ dus ook volop mogelijkheden in Noord-Brabant.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.