Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe attractie De Hollandse Meesters in Madurodam maakt jouw event kleurrijk

Madurodam heeft sinds kort een nieuwe attractie toegevoegd aan het assortiment. In de wereld van De Hollandse Meesters bewonder en beleef je de kunst van de grootmeesters. “Alle zakelijke evenementen zijn te combineren met een bezoek aan de attractie,” vertelt Bart van Doorn. “Juist om te ontspannen of om inspiratie op te doen tijdens de lunch, borrel of feestavond is een rondje lopen door Madurodam een meerwaarde voor jouw event.” 

“De Hollandse Meesters is een unieke attractie waar verf, kleuren, trick eye en ‘weer even kind zijn’ samenkomen. Wie wil er nu niet aan de parel van Vermeer zwieren, of stiekem een duik nemen in de Sterrennacht van Van Gogh,” vertelt Bart enthousiast over de nieuwe attractie. “Je ontdekt vijf iconische grootmeesters op een interactieve manier. De ligging van De Hollandse Meesters in het themapark is ideaal om te combineren met een borrel op het terras van het Panorama Café of het Expoplein.”

De Hollandse Meesters

Madurodam vertelt verhalen die kenmerkend of onderscheidend zijn voor Nederland. Verhalen waarin pionieren, creativiteit of daadkracht centraal staan. In de nieuwe attractie kun je ervaren hoe de schilders met hun eigen visie, passie en creativiteit meesterwerken hebben gemaakt. Tijdens jouw event kunnen er 200 mensen tegelijk in De Hollandse Meesters, maar ook de andere attracties zijn voor jouw gasten geopend.

Het hele park beschikt over zeven goed uitgeruste zalen, inspireert met de grote verhalen van Nederland en laat zien waar ons land sterk in is. Van innovaties in de strijd tegen het water tot de sportieve prestaties van Oranje. Zo kun je hier altijd wel een link maken met één van de verhalen en het thema van jouw event.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.