Discover the finest spaces
Delen

Restyled: 5x Bekende locaties in een nieuw jasje

Vertrouwde kwaliteit, in een nieuwe verpakking: hoe fijn is het weer opnieuw kennis te kunnen maken met je favoriete locaties! In al het geweld van nieuwe locaties mee te kunnen, moeten langer bestaande locaties telkens blijven investeren en vernieuwen. Ook dit jaar staken veel publieksfavorieten zich weer helemaal in het nieuw. Ontdek deze vertrouwde locaties opnieuw!

Koninklijke Industrieele Groote Club

De Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam kent een historie van meer dan een eeuw en beschikt over een indrukwekkend stijlvol interieur. In 2017 is een meerjarige restauratie afgerond, die het sociëteitsgebouw weer de grandeur van 1916 verleent en het up-to-date maakt als exclusieve eventlocatie.

Koninklijke Industrieele Groote Club

Mereveld

Landelijk gelegen, aan de rand van Utrecht, en perfect bereikbaar. Mereveld heeft bovendien een gloednieuw sfeervol interieur. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit; in het zomerseizoen is het perfect genieten op de prachtige terrassen. De luxe omgeving, goede service en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat bezoekers zich hier prettig voelen.

Mereveld

Strandzuid

Strandzuid heropende in 2017 als een compleet nieuwe locatie. Na twaalf succesvolle seizoenen maakten de bekende houten paviljoens in het park achter RAI Amsterdam plaats voor één groot complex, prachtig gelegen aan de grote vijver. Met inspiratie uit Bali is hier een warme en sfeervolle locatie neergezet, met het hele jaar door een trendy strandsfeer. > www.strand-zuid.nl

Strandzuid

Singer Laren

Singer Laren is vernieuwd, met een compleet nieuw en eigentijds theatercomplex. De prachtige nieuwe theaterzaal is volledig opgetrokken uit eikenhout, wat de zaal een intieme en warme sfeer geeft. Ook nieuw is de ruime en transparante foyer, die de moderne nieuwbouw met de monumentale villa en het museum verbindt.

Mooirivier

Mooirivier is een inspirerende vergaderlocatie, op een rivierduin in het Vechtdal. De locatie heeft comfortabele hotelkamers, moderne congres- en vergaderzalen en veel buitenruimte in een schitterend groen gebied met uitzicht op de Vecht. De nieuwe ruimte Het Hof is hoog, loftachtig, en door het gebruik van staal en glas met een industriële look en feel.

Mooirivier
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.