Discover the finest spaces
Delen

Vijf evenementenlocaties met hotels op loopafstand

Bij internationale congressen of beurzen is het eigenlijk onmisbaar: goede hotels op loopafstand van de evenementenlocatie, zodat (inter)nationale gasten daar gemakkelijk kunnen overnachten. Maar ook tijdens meerdaagse heisessies is een fijn hotel in de buurt ideaal. Wij zetten vijf verschillende evenementenlocaties voor je op een rij waar hotels op loopafstand zitten. Perfect om in je achterhoofd te houden in de zoektocht van een locatie voor je event!

STRANDZUID

Tussen alle bedrijvigheid en hectiek op de Zuidas is er één locatie die het hoofd koel houdt: Strandzuid. Want terwijl de vele duizenden beursbezoekers, werknemers, werkgevers en ondernemers in het bruisende zakenhart van Amsterdam zich een slag in de rondte werken, zitten ze bij Strandzuid achterover in een leunstoel met de voeten in het zand en een verfrissend drankje in de hand. Na een dag vol inspirerende gesprekken en teambuildingsactiviteiten overnachten jouw gasten in nabijgelegen hotel nHow zodat ze niet terecht hoeven te komen in die drukte die ze juist ontvlucht zijn!

Overnacht in: nHow Amsterdam Rai (500 meter)

HOTEL PAPENDAL

Zeg je topsport, dan denk je aan Papendal op de Veluwe. Midden in deze ambitieuze en inspirerende omgeving ligt congres- en evenementenlocatie Hotel Papendal. Jouw locatie als het gaat om het organiseren van congressen, seminars, teambuildingsactiviteiten en meerdaagse evenementen. Naast twee congreszalen en 30 vergaderruimten vind je op het terrein een goed uitgerust hotel met 150 kamers. Voor de echte toppers is er de JEE-O Golden suite: dé kamer waar onze olympische winnaars uit Tokyo ook geslapen hebben. Hoe tof om in te zetten voor iemand die je in het zonnetje wil zetten tijdens het event?

Overnacht in: Hotel Papendal (0 meter)

ROTTERDAM AHOY

Voor meerdaagse trainingen, vergaderingen en congressen op een ideale locatie is Rotterdam Ahoy the place to be! Hier vind je ongekende flexibiliteit dankzij de 35 subzalen en het grootste auditorium van Nederland: RTM Stage. Dankzij de Ahoy Arena breng je de capaciteit van jouw event naar maar liefst 16.500 bezoekers. Sinds september 2023 breng je jouw gasten onder in het nabijgelegen ibis Styles hotel. De 250 kamers bieden een eigentijdse en comfortabele accommodatie voor (zakelijke) bezoekers. Dankzij de moderne voorzieningen, stijlvolle kamers en strategische ligging van het hotel is dit de plek om uit te rusten na een dag vol inspirerende events!

Overnacht in: ibis Styles hotel (180 meter)

CORPUS

Midden in het kloppende hart van het Leiden Bio Science Park en direct aan de A44 domineert dit congrescentrum het landschap. Het opvallende gebouw geeft een indrukwekkend en inspirerend visitekaart af aan zijn bezoekers! CORPUS Congress Centre is een te gekke plek voor jouw meeting of event. In de grote congreszaal kan je 540 personen kwijt. Deze zaal is bovendien te verdelen in een kleinere congreszaal voor maximaal 330 personen in combinatie met vier break-out zalen met een capaciteit van 54 personen per zaal. De hoge lichte lounge is perfect als ontvangstzaal of voor de lunch. Integreer de experience ‘reis door de mens; in je programma of huur het hele pand af. Een garantie voor een onvergetelijk event. Op minder dan honderd meter ligt het Hilton Garden Inn hotel, waar jouw gasten kunnen overnachten tijdens een meerdaags event.

Overnacht in: Hilton Garden Inn (86 meter)

TOBACCO THEATER

In hartje Amsterdam, op loopafstand van Metro Rokin en het centraal station, is er aan uitstekende hotels geen enkel gebrek. Als je in het centrum dan ook nog je evenement organiseert in het eigenzinnige TOBACCO Theater, dan kunnen de gasten daarna op hun sloffen naar hun hotel. De locatie is groots, indrukwekkend en een internationaal gelauwerde venue met tien (!) eigen-wijze zalen voor events tot 600 personen. Benut de grote theaterzaal voor plenaire sessies en de omliggende veelzijdige zalen als break-out ruimten. Een snelle blik in de straten rondom TOBACCO tonen je verschillende top hotels op loopafstand, zoals Hotel V, Krasnapolsky of Hotel L’Europe.

Overnacht in: bijvoorbeeld Hotel V (140 meter) of Hotel Krasnapolsky (130 meter) of Hotel L’Europe (110 meter)

Meer inspirerende locaties met hotels op loopafstand

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties met hotels op loopafstand. Mooie venues zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties met hotels op loopafstand! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.