Discover the finest spaces
Delen

Van intiem tot mega: vijf uiteenlopende meeting en eventlocaties in Utrecht 


Utrecht, een stad die zoveel te bieden heeft. Zo natuurlijk ook op het gebied van meeting en eventlocaties. Wij gingen op pad en deden onderzoek naar de verschillende venues in Utrecht. We kwamen tot de conclusie dat je in Utrecht alle kanten op kan. Van mega zalen tot intieme barretjes. Er is in elk geval genoeg keus. Wij hebben hieronder vijf uiteenlopende meeting en eventlocaties in Utrecht op een rijtje gezet. Ze hebben in elk geval allemaal één ding gemeen: ze heten je meer dan welkom op hun bijzondere locatie. Welke past bij jou?

JAARBEURS

Bij deze centraal gelegen locatie kan je kiezen uit maar liefst vier congrescentra. Het innovatieve Media Plaza van Jaarbeurs nodigt je uit tot creativiteit en nieuwe inzichten. Hier heb je onder andere het sfeervolle Polargebied. Een strak vormgegeven congreszaal met acht omringende sessiezalen, waar je maar liefst 650 bezoekers in kwijt kan. Ook het Auditoriumgebied, voor zo’n 200 bezoekers, mogen we niet vergeten. Hier zijn verschillende soorten congres- en vergaderzalen, waaronder het Auditorium, de Shuttle en de Barzone foyer. De ervaren accountmanagers van Jaarbeurs denken graag met je mee van begin tot eind om zo tot een passend plan voor jouw evenement te komen.

LIÈMES

Bij LIEMÈS weten ze wat lekker eten is. Zij serveren dan ook gerechten uit maar liefst 11 verschillende keukens. Of het nou een high tea, lunch of diner is: verrassen doen ze altijd! Bij LIEMÈS kan je terecht voor verschillende doeleinden. Van meetings en personeelsfeesten, tot aan recepties en private dinners. Zelfs het huren van de gehele 1.500 m2 is mogelijk.  Deze makkelijk te bereiken locatie ligt aan de A2 en in het winkelcentrum The Wall. De royale parkeergelegenheid maakt het helemaal af. Ontzorgen is hier het keyword en daar zijn ze dan ook meer dan goed in.

YOUMEET

Bij Youmeet werken ze vanuit de vergaderfasen: de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen. Elke ruimte is specifiek zo ingericht dat het bijdraagt aan deze verschillende fasen. Zo kan je terecht in vergaderruimte Speak, Create, Design, Reflect of Decide. Waarbij de namen verklappen waarvoor ze bestemd zijn. Welke zaal of zalen bij jullie passen, besluit je in overleg met een expert, die ook jullie bijeenkomst inhoudelijk kan leiden. Daarnaast is het mogelijk om alle zalen als één geheel af te huren. Kortom; wil je efficiënt en zo leuk mogelijk vergaderen, breng dan eens een bezoek aan Youmeet. 

VECHTCLUB XL

Zoek je creativiteit, dan zoek je Vechtclub XL. Deze creatieve broedplaats ligt op het voormalig OPG-complex in Utrecht. Een plek waar gastvrijheid en goede catering hoog op de prioriteitenlijst staan. Zij bundelden hun krachten met de buren; restaurant & luisterbar Nomono. De grote zaal met podium leent zich perfect voor bijvoorbeeld presentaties en seminars tot 100 personen. Daarnaast zijn de Kassen uitermate geschikt voor vergaderen en workshops. Het zijn stuk voor stuk inspirerende ruimtes met excentrieke details. Zo zijn de tafels en deuren bijvoorbeeld gemaakt van deuren uit gesloopte flats. Deze bijzondere locatie, met een heel eigen stijl,  zet de creatieve ondernemer centraal en dat levert iets bijzonders op! 

BOULESBITESBAR UTRECHT

Aan de prachtige Oudegracht vind je de kleurrijke locatie BoulesBitesBar. Deze iconische plek brengt een stukje lokale geschiedenis met zich mee. Deze horecabeleving ligt namelijk in een oude werfkelder uit het jaar 1300. De combinatie van jeu de boules, streetfood en speciaal bieren zorgt voor een ongedwongen sfeer. BoulesBitesBar is ingericht op het bedienen van grote groepen van 50 tot 200 personen. Ook voor maatwerk draaien ze hun hand niet om. Of het nu gaat om een personeels- of bedrijfsfeest, jubileum of productlancering. Parkeren kan op 5 minuten loopafstand in één van de vele parkeergarages. Dus ben je op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Utrecht? Dan is dit je plek!

Meer meeting en eventlocaties in Utrecht

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere meeting en eventlocaties in Utrecht. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.