Discover the finest spaces
Delen

Vijf locaties met een podcast studio vol top notch techniek

Willen jullie ook al jaren een podcast opnemen? Over wat jullie doen, wat jullie uniek maakt en waarin jullie je expertise kwijt kunnen? Lees dan vooral even verder. In dit artikel zetten we namelijk vijf locaties met een podcast studio voor je op een rijtje. En dan bedoelen we niet zomaar een studio. Nee, een studio vol top notch techniek en daarnaast de begeleiding die je nodig hebt om jullie podcast de wereld in te sturen. Opnemen maar!

DE TINFABRIEK | NAARDEN

De duurzame evenementenlocatie De Tinfabriek in Naarden heeft sinds kort een high tech studio genaamd The Podcast Room. Hier kun je zowel audio als video opnemen voor podcasts, webinars, social media video’s, trainingen en nog veel meer! Het team van De Tinfabriek legt je opname op een professionele manier vast en kan ook de nabewerking en distributie naar de platformen van je keuze op zich nemen. Verder kun je hier terecht voor allerlei soorten events in industriële sfeer, bijvoorbeeld in de rauwe Gieterij of de ruime Smelterij.

JAARBEURS | UTRECHT

Altijd al je podcast willen opnemen in zo’n typische tv studio met geweldig licht en overal schermen? Dan moet je echt eens een kijkje nemen bij Jaarbeurs Studio. Hier kun je onder andere boeiende webinars, interactieve talkshows, meeslepende podcasts, of professionele livestreams opnemen. Alle techniek die je maar kunt bedenken is hier aanwezig zodat het resultaat altijd van topkwaliteit is. Bovendien wordt alle hulp die je nodig hebt met de technische kant van het verhaal gewoon voor je geregeld.

H20 EVENT LOCATIE | PURMEREND

Bij de bijzondere evenementenlocatie H20 in Purmerend komen gaming, Esports en creative tech samen. Je vindt hier allerlei soorten event- en vergaderruimtes, maar ook twee professionele gaming rooms en: de Predator Streaming Studio. Hier kun je allerlei audio en video opnemen en live streamen op welk platform je maar wil. Professionele streamers kunnen hier terecht, maar ook als je voor het eerst een podcast wil opnemen ben je hier natuurlijk welkom. Je hebt hier niet alleen de beschikking over high tech apparatuur, maar ook over alle hulp die je nodig hebt.

STUDIO WESTHAVEN | AMSTERDAM

Nog zo’n toffe en chique studiolocatie die voorzien is van alle technische faciliteiten die je maar kan wensen. Studio Westhaven in Amsterdam heeft twee riante televisiestudio’s die je, eventueel met crew, kunt huren voor talkshows, webinars, online events en natuurlijk podcasts. Studio 1 heeft o.a. een eigen green room, visagieruimte, loading dock en regieruimte. Verder heeft Studio 3 een riante vide en geen vast decor, waardoor je deze ruimte precies zo kunt inrichten zoals jij wil. De studio’s zijn ook een bijzondere setting voor vergaderingen, trainingen of presentaties.

ENDORFINE VIRTUAL STUDIO’S EN EXPERIENCE | ALMERE

Bij Endorfine Virtual Studio’s en Experience in Almere kunnen ze alles maken wat jij bedenkt. In de twee Green Screen Studio’s kun je namelijk elke omgeving om je heen laten projecteren die je maar wil. Je podcast ook laten filmen is hier dus wel echt een must. Of ga meteen voor een talkshow of webcast! Het team van Endorfine kan je overal mee helpen. Snippets uit de opname of showreels voor jullie socials nodig? Geen probleem. Verder leuk: je kunt ook vergaderen, een presentatie houden of een hybride event doen in de studio’s. Vergaderen in een kasteel of een raket, presentaties op een pakkende manier in beeld brengen en Stunt en Media workshops: het kan hier allemaal.

Meer locaties met een podcast studio

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer locaties waar je een podcast kunt opnemen of andere soorten online events kunt organiseren. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.