Discover the finest spaces
Delen

7 Bijzondere evenementenlocaties in de veelzijdige regio Den Haag

De regio Den Haag kent tientallen bijzondere en exclusieve locaties, met een aanbod dat net zo veelzijdig is als de regio zelf. Steden als Leiden en Den Haag hebben prachtige historische schatten, er zijn locaties met internationale aantrekkingskracht en voor wie de rust opzoekt zijn er verborgen groene juweeltjes. Wat het thema of karakter van jouw event ook is, er is altijd wel een locatie die hier perfect bij aansluit. Wij bezoeken zeven bijzondere locaties voor events in de veelzijdige regio Den Haag!

WORLD FORUM THE HAGUE

Als één van de meest toonaangevende congreslocaties in ons land blijft World Forum The Hague zich voortdurend ontwikkelen als locatie van wereldniveau. Met een multifunctioneel auditorium en 34 break-out ruimtes heb je hier de ruimte om 5.000 bezoekers tegelijk te ontvangen, in een intieme en persoonlijke setting. Tijdens evenementen als de Nuclear Security Summit, Future Force Conference en Global Entrepreneurship Summit zijn in de hele wereld de ogen gericht op World Forum. Met het spraakmakende eigen R.evolution of events laat World Forum The Hague zien dat ze precies weet wat speelt in de evenementenbranche en hoe belevenisvolle evenementen worden georganiseerd!

MADURODAM

Het is een van de meest verrassende evenementenlocaties in de regio Den Haag: Madurodam! De locatie beschikt over zeven goed uitgeruste zalen en heeft een capaciteit van 12 tot 1200 personen. Ga voor een wandeling of borrel het beroemde themapark in, dat inspireert met de grote verhalen van Nederland en laat zien waar ons land sterk in is. Van de handel in de Gouden Eeuw en innovaties in de strijd tegen het water tot de sportieve prestaties van Oranje. Zo kun je hier altijd wel een link maken met een van de verhalen en het thema van jouw event!

TE WERVE BUITEN

Midden in de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk is Landgoed Te Werve een unieke (bedrijs)festivallocatie: een stukje verborgen groen van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Aan een meer op het landgoed is de buitenlocatie Te Werve Buiten gecreëerd. Met een vaste flextent en terras is de locatie geschikt van 50 tot 300 personen, maar dat kan gemakkelijk worden uitgebouwd voor grotere groepen. Te Werve Buiten is turn key te gebruiken en standaard ingericht met o.a. eventverlichting en warmtepalen, geschikt voor informele borrels, presentaties, lunch en diners met wereldse streetfood gerechten. Een unieke laid back-plek voor events!

STADSGEHOORZAAL LEIDEN

Middenin de historische binnenstad van Leiden ligt een bijzondere monumentale locatie. Stadsgehoorzaal Leiden is één van de oudste en mooiste concertzalen in ons land, maar is verrassend flexibel en voorzien van alle moderne gemakken. Met diverse foyers en extra zalen is de locatie ideaal voor congressen tot 800 personen. Ook worden regelmatig de deuren geopend voor corporate events: kick-offs, bedrijfsfeesten, galadiners of productpresentaties, het kan allemaal. De Stadsgehoorzaal ligt midden in het centrum en is toch perfect bereikbaar met auto; door te parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein en gebruik te maken van de shuttleservice ben je binnen twee minuten op locatie.

FOKKER TERMINAL

Fokker Terminal is dé industriële eventlocatie van Den Haag en omstreken. De locatie heeft een frisse mix van industriële elementen en moderne faciliteiten. Een 9 meter hoge hangar, waar vroeger aan vliegtuigen werd gesleuteld, vormt het imposante hart met daaromheen 18 subruimten. Met een vrij vloeroppervlak van 2000m2 is de hangar flexibel in te delen en ideaal voor congressen en zakelijke evenementen. De hangar biedt plaats aan plenaire opstellingen van 200 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Door een innovatief systeem van verplaatsbare gordijnen en technische faciliteiten wordt elke setting snel en eenvoudig op maat gemaakt.

DE REMISE

Een vleugje historie en nostalgie, in combinatie met een stoere industriële setting: De Remise in Den Haag is een sfeervolle locatie voor evenementen. Het rijksmonument waarin de locatie gevestigd is, diende tot 1983 als remise voor de elektrische trams die door de stad reden. Vandaag de dag biedt De Remise nog altijd onderdak aan trams, maar nu als het Haags Openbaar Vervoer Museum. Twee grote ruimten kunnen volledig op maat worden ingericht voor jouw event. Benut de ruimte voor een congres tot 500 personen, voor een receptie of vergadering – met prachtige antieke trams als decorstuk of zelfs als originele workshopruimte.

CORPUS CONGRESS CENTRE

Voor een spraakmakend congres in de regio Den Haag zijn er weinig locaties die zich kunnen meten met CORPUS Congress Centre. Bij het grote publiek is CORPUS bekend van de ‘reis door de mens’, die je het lichaam van binnen laat zien en zo stimuleert om een gezonde levensstijl te omarmen. Maar het complex herbergt ook een prachtig congrescentrum met een conferentiezaal voor maximaal 540 deelnemers. In combinatie met het CORPUS penthouse en de vergaderzalen en hotelkamers in het naastgelegen Hilton Garden Inn Hotel, is alles aanwezig voor het organiseren van een- en meerdaagse congressen of evenementen.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke locaties in de regio Den Haag. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.