Discover the finest spaces
Delen

Vijf bijzondere en inspirerende evenementenlocaties in Den Haag en omgeving

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw evenement in Den Haag en omgeving? De keuze is er reuze, dus wij deden vast wat onderzoek. Wij zochten voor je uit welke venues echt inspireren en jullie creativiteit oproepen. Van kleurrijke locaties tot locaties met een rijke historie. Ze inspireren allemaal aan de hand van hun eigen karakter en kenmerken. In dit listicle zetten we vijf bijzondere en inspirerende evenementenlocaties in Den Haag en omgeving voor je op een rijtje. Dat scheelt jou weer wat uitzoekwerk!

ECC LEIDEN

ECC Leiden is wat ons betreft één van de creatiefste hotspots van Leiden. Dit zie je terug in de kleurrijke en bijzondere styling én in de bijzondere ruimtes. In The Pool zit je daadwerkelijk in een oud, voormalig zwembad. Dit is tegenwoordig een hippe vergaderplek. The Classroom is een modern auditorium voor maximaal 32 personen. Liever een buitengevoel? Neem dan eens een kijkje in The Greenhouse, een stijlvolle kas vol daglicht. De goed te bereiken locatie, met parkeervoorziening op eigen terrein, telt 15 multifunctionele ruimtes voor allerlei soorten events en bijeenkomsten van 2 tot 300 personen. Bij ECC Leiden kan je alle kanten op! 

FOKKER TERMINAL | DEN HAAG

De Fokker Terminal in Den Haag is een inspirerende industriële locatie. Met een full service product in de vorm van transparante en goed geprijsde congrespakketten, wordt het organiseren van een evenement een naadloos proces. De 18 breakout rooms, direct aan de hangar grenzend, bieden een scala aan mogelijkheden voor workshops en parallelle programma’s. De centrale hangar, het kloppende hart van de Terminal, kan worden aangepast aan diverse configuraties, variërend van een festivalsfeer tot een formele plenaire opstelling. Het innovatieve systeem van verplaatsbare gordijnen en geavanceerd audiovisuele faciliteiten maakt elke setting mogelijk, waardoor de Fokker Terminal een unieke flexibiliteit biedt aan evenementenorganisatoren.

DE BROODFABRIEK | RIJSWIJK

Bij De Broodfabriek in Rijswijk is er nooit een tekort aan ruimte. Wanneer je groots wil feesten is deze voormalig broodbakkerij een uitstekende plek. De 10.000 vierkante meter aan eventzalen bieden tal van mogelijkheden. Ook beschikt De Broodfabriek over veel eigen parkeergelegenheid, wat in de Randstad best uniek is. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd want de bus en tram stoppen direct voor de entree. Nadat hier decennia lang heerlijke broodjes gebakken zijn, is het nu tijd voor fantastische events. Van 100 tot 10.000 gasten. Een veelzijdige en creatieve locatie waar het flexibele team zowel voor als tijdens je event voor je klaarstaat! 

OUDE KERK SCHEVENINGEN

Deze adembenemende locatie, aan de kust, ligt aan de Keizerstraat in Scheveningen. De monumentale Oude Kerk biedt een prachtig decor voor jouw congressen, diners, presentaties of bedrijfsfeesten. De multifunctionele inzetbaarheid van de kerk en de bijgebouwen zorgen ervoor dat er op maat gefaciliteerd kan worden. De akoestische kerk is van alle technische gemakken voorzien. Of je nu gebruik wil maken van muziek, of dat je je evenement live wil uitzenden met beeld en geluid. Hier kan het allemaal. De Scheveningse pier en het Kurhaus zijn op loopafstand van de oude kerk. Daarna nog even uitwaaien? Het strand ligt op 100 meter afstand. Heerlijk toch! 

BEACHCLUB TITUS | DEN HAAG

Deze trendy locatie op het strand van Kijkduin is al 32 jaar lang een begrip binnen de evenementenwereld. Of je nu een sfeervolle zomerse barbecue wil organiseren of toch liever een knallend bedrijfsfeest. Deze locatie biedt ruimte tot wel 850 personen. Doordat de terrassen met een volautomatisch systeem dichtgezet kunnen worden, hoef je je bij deze beachclub nooit zorgen te maken over het weer. Het uitzicht over de zee, het strand en de duinen zorgen voor een ontspannen sfeer en prachtige vergezichten. Deze exclusieve locatie denkt graag met je mee, zodat jouw event écht tot leven komt. 

Meer inspirerende evenementenlocaties in Den Haag en omgeving

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer unieke evenementenlocaties in Den Haag en omgeving. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in het Haagse! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.