Discover the finest spaces
Delen

6 Hotspots voor meetings & events buiten de Randstad

In de Randstad is men nog weleens geneigd om voor een event- of vergaderlocatie niet verder te kijken dan de eigen stadsgrens. Hartstikke zonde, want daarbuiten is zoveel moois te vinden! Nederland heeft talloze prachtige locaties, verspreid door het hele land: van indrukwekkende industriële erfgoederen tot goed verborgen paradijsjes midden in de natuur. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij zetten zes hotspots op een rij! 

DE LASLOODS – VLISSINGEN

De Lasloods is een gloednieuwe hotspot in Vlissingen. Een stoere loods aan de vissershaven van Vlissingen werd gerenoveerd en ingericht als spectaculaire locatie voor events, feesten en beurzen. Met water aan drie zijden van de Lasloods heeft de locatie zowel een industriële als maritieme look & feel.

LANDGOED KLARENBEEK – KLARENBEEK

Landgoed Klarenbeek is een unieke mix van industrieel erfgoed en een natuurrijk landgoed. Prachtige monumentale fabriekspanden liggen hier verscholen in het groen. De voor malige Zagerij dient tegenwoordig als multifunctionele ruimte voor meetings, presentaties, diners en andere events. De Sigarenkistenfabriek werd gerestaureerd en heeft drie nieuwe zalen. Kortom: een uniek landgoed met een ondernemend karakter!

LANDGOED ULVENHART – ULVENHOUT

Gelegen in een van de mooiste groene gebieden van ons land, vlakbij Breda, ligt Landgoed Ulvenhart. Hier vind je met jouw groep de rust voor inspirerende meetings en events. En heb je langer dan een dagdeel nodig om nader tot elkaar te komen? Dan overnacht je in een van de 18 slaapkamers. Landgoed Ulvenhart is gegarandeerd een ervaring waar je rijker van wordt!

KAZERNE – EINDHOVEN

Kazerne is de hotspot in het hart van Eindhoven waar wijn, design, kunst en technologie samenkomen. Eet, drink en overnacht, of host je event midden tussen recent werk van vooraanstaande designers! Deze volledig vernieuwde monumentale locatie heeft een kosmopolitische en high-end uitstraling, maar met een rauw artistiek randje.

DE BRONCKHORSTHOEVE – BRUMMEN

De Bronckhorsthoeve is een fraaie landelijke, all-seasons buitenlocatie. De locatie is gevestigd in een prachtige gerestaureerde herenboerderij uit 1872. Tijdens de verbouwing werden originele elementen uit de karaktervolle boerderij behouden, waardoor een spannende mix van hip, stoer en landelijk is ontstaan. Het professionele team zorgt voor een perfect georganiseerde meeting of event!

CHV NOORDKADE – VEGHEL

In de oude mengvoederfabriek van Veghel zwijgen de machines, maar het nieuwe CHV Noordkade laat van zich horen! Culturele bedrijven en ondernemers gaan hier gewoon door met mengen. Cultuur met food. Bedrijfsleven met kunst. De originele elementen en machines zijn veelal intact gelaten en dienen nu als bijzonder decor voor je congressen, beurzen, feesten of events!

Dit artikel verscheen eerder in het Locatieonderzoek 2018|2019

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.