Discover the finest spaces
Delen

Vijf bijzondere familiebedrijven met generaties aan ervaring die je event laten stralen

Familiebedrijven: ze stralen een soort warmte, vertrouwen en rust uit die je bij weinig evenementenlocaties vindt. Deze locaties staan onder leiding van families waar gastvrijheid in het bloed zit en die het organiseren van vergaderingen en evenementen in de loop der jaren geperfectioneerd hebben. Hier draait alles om jou als gast en dat zorgt voor een heleboel rust waardoor jij je kan focussen op de inhoud. Daarom zetten we vijf bijzondere familiebedrijven voor je op een rij die je event laten stralen!

VILLA JONGERIUS | UTRECHT

Al bij binnenkomst komt het familiegevoel je hier tegemoet. Het team van Villa Jongerius in het centrum van Utrecht ontvangt jullie namelijk altijd op een gastvrije en huiselijke manier. De evenementenlocatie, die bestaat uit twee iconische rijksmonumenten met een grote zaal en maar liefst elf eventzalen van verschillende formaten, werd in 1938 gebouwd door ondernemer Jan Jongerius. Hij gaf zijn eigenzinnigheid en ondernemerschap door aan een aantal (achter)kleinkinderen die besloten het monumentale complex te gebruiken als vergader- en congreslocatie. Bij Villa Jongerius staat flexibiliteit, maatwerk en natuurlijk huiselijke gastvrijheid centraal. Deze groene oase middenin de stad is dé plek voor jouw event!

FIGI | ZEIST

Al zolang de familie Ruijs FIGI runt, sinds 1917, weet deze locatie zich voortdurend te vernieuwen. In de beroemde banketbakkerij legde de eerste generatie het fundament voor het huidige FIGI, later werden het theater en hotel toegevoegd en weer later volgden de vergader- en congreszalen. Zo blijft FIGI continu in beweging. Heb je de nieuwe Louise Stratenus Salon en de Stoopendaal Salon al gezien? Deze zomer komt er bovendien een nieuwe verbinding tussen het congrescentrum en de zalen bij. Hier ben je onderdeel van de familie en dankzij de unieke veelzijdigheid is er altijd een perfecte ruimte te vinden voor jouw event. FIGI, ervaar het!

HART VAN HOLLAND | NIJKERK

Al meer dan vijfentwintig jaar weet de multifunctionele evenementenlocatie Hart van Holland in Nijkerk je gasten omver te blazen. Ooit gebouwd in samenspraak met de grote namen uit de branche om vandaag de dag nog steeds perfect in te kunnen spelen op de behoefte van de opdrachtgever. Het creatieve en flexibele team weten je telkens te verrassen, enerzijds met de flexibele inzet van de zalen, anderzijds met het creëren van de perfecte ambiance voor jouw congres, vergadering of zakelijk diner bijvoorbeeld. Een spetterend bedrijfsfeest voor 300 of 3.000 gasten? Bij Hart van Holland denken ze altijd met je mee!

HOTEL DE STERRENBERG | OTTERLO

Sinds Hans en Petra Bom Hotel de Sterrenberg meer dan dertig jaar geleden overnamen, is er een hele hoop veranderd. Alles werd gerenoveerd en later breidde het hotel telkens weer verder uit. Inmiddels staat dochter Liset Bom aan het roer die de afgelopen jaren het zwembad, de hotelkamers en het restaurant compleet restylede. Naast ontspannen in de uitgebreide wellness of het naastgelegen Nationaal Park de Hoge Veluwe, kun je hier vergaderen in acht bijzondere meetingruimten. Op zoek naar een leuke afsluiting van je meeting of event? Ga dan voor een van de vele teambuildingsactiviteiten die het team van Hotel de Sterrenberg voor je kan regelen!

LANDGOED KLARENBEEK | KLARENBEEK

Midden in de bossen van Klarenbeek ligt het industriële erfgoed van de familie Krepel. In 1732 startte de eerste Krepel op deze plek een Koperpletterij en vervolgens werd deze in 1870 omgebouwd tot een sigarenkistenfabriek. Nu, acht generaties verder, zijn de monumentale fabriekspanden gerestaureerd en omgevormd tot een prachtige, sfeervolle locatie voor diverse meetings en events. De voormalige Zagerij dient als multifunctionele ruimte voor meetings, presentaties en diners. Ook de oude Slijperij, Opslag en werkplaatsen zijn omgebouwd tot inspirerende vergaderzalen, waarin het ambachtelijke en industriële karakter nog duidelijk voelbaar is. Kortom: een landgoed met geschiedenis en een ondernemend karakter!

Meer inspirerende familiebedrijven

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere familiebedrijven in Nederland. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.