Discover the finest spaces
Delen

Zoek rust en ruimte op met deze vijf evenementenlocaties buiten de Randstad

Bij greater venues zijn we weleens geneigd om vooral naar de grote steden te kijken, terwijl daarbuiten van alles gebeurt op het gebied van bijzondere locaties. Met een ideale bereikbaarheid, meer rust en veel ruimte zijn de regio’s buiten de Randstad ideaal voor grote events. Hoog tijd dus om het blikveld te verruimen. In dit artikel brengen we een bezoek aan vijf evenementenlocaties buiten de Randstad die je niet mag missen!

WESTCORD WTC HOTEL LEEUWARDEN

Op 1,5 uur rijden van Amsterdam (meestal zonder files) geniet je in Leeuwarden van rust en ruimte. Iets wat je in de Randstad niet snel zult vinden. WestCord WTC Hotel Leeuwarden is een ideale locatie voor meerdaagse events en congressen, maar ook voor kleinschaligere meetings. De imposante plaza, verschillende zalen, de moderne faciliteiten van een viersterrenhotel, diverse food and beverage outlets, onder andere op de elfde verdieping met prachtig uitzicht over de stad, maken dat je hier eens geweest moet zijn. Nabij de uitvalswegen van Leeuwarden en met volop gratis parkeergelegenheid faciliteert WestCord WTC Hotel Leeuwarden alles onder één dak!

BRABANTHALLEN ‘S-HERTOGENBOSCH

De grootste evenementenlocatie van Libéma vind je in ‘s-Hertogenbosch. Met 55.000 m2 oppervlakte biedt Brabanthallen een groot scala aan diverse ruimten die allemaal voldoen aan de specialistische kenmerken per vakgebied. Voor de zakelijke- en congresbranche is een volledig ingericht congrescentrum met 31 flexibel in te richten ruimten. Voor de entertainment branche is er een black box met een mobiele tribune en vaste stoelen, met aangrenzend een geëtaleerde theater Foyer. En voor de beurzen- en evenementenbranche zijn de originele hallen volledig in een nieuw jasje gestoken met zwarte wanden en volledige LED verlichting. Waar je dan ook naar op zoek bent; bij Brabanthallen zeggen ze; The Floor is Yours. Hier is letterlijk en figuurlijk alles mogelijk!

LANDGOED KLARENBEEK

Landgoed Klarenbeek is een bijzondere mix van rustgevende natuur en monumentale fabriekspanden op de Veluwe. Ooit werd hier koper en hout bewerkt met behulp van de waterkracht van een waterval. Het landgoed ligt verscholen, maar toch vlakbij de A1, dus goed bereikbaar met bovendien veel parkeerplekken. De gebouwen zijn gerestaureerd zonder dat het unieke industriële karakter verloren is gegaan. Vanuit zes inspirerende vergaderruimten in verschillende groottes wandel je zo de natuur in. Tijdens een evenement maak je een wandeling, met of zonder gids, over het landgoed, doe je gezamenlijk een sportieve buitenactiviteit, geniet je van een heerlijke wijn-spijs proeverij. Er wordt gekookt met producten uit eigen moestuin. Kortom, veel mogelijkheden in een inspirerende omgeving!

CONGRESCENTRUM ORPHEUS

Modern, licht en groots. Dat zijn de eerste woorden die te binnen schieten als je door één van de drie entrees van Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn naar binnen loopt. De locatie is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en je kan er altijd voordelig parkeren. Deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden dankzij de drie flexibele theaterzalen. Daarnaast vind je er ook nog eens acht multifunctionele zalen en zes foyers die inzetbaar zijn voor van alles. Gelegen in een groene omgeving worden je zintuigen geprikkeld. En heb je weleens gedacht aan het organiseren van een ‘running-event’? Hierbij verras je je gasten met niet één maar twee Apeldoornse toplocaties zoals: Paleis het Loo of de Apenheul!

INSPYRIUM

Bij evenementenlocatie Inspyrium in Cuijk rollen ze een groene loper van écht gras voor je uit! Op deze flexibele locatie met industriële looks en een duurzaam fundament organiseer je verrassende events in een groene setting. Hier halen ze vanwege de ligging in het hart van een boomkwekerij de natuur naar binnen. Juist event in de buitenlucht? Op het dak van Inspyrium vind je misschien wel het mooiste plekje. Met 1.200 m2 aan fruitgewassen en honderden kruiden waan je je op de daktuin in een unieke sfeer. Ontdek daarnaast de bijzondere break-out ruimtes zoals de boomhut, kas en de kwekerij met 300.000 imposante bomen.

Meer inspirerende locaties buiten de Randstad

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties buiten de Randstad. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties buiten de Randstad! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.