De Bronckhorst Hoeve

Warmte en comfort in een idyllische landelijke setting

Oprechte gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een locatie met zoveel sfeer dat je er wel zou willen wonen. We nemen je mee naar De Bronckhorst Hoeve: een oude herenboerderij, gelegen aan de IJssel bij het Gelderse Brummen. Van binnen is deze boerderij met veel liefde gerestaureerd en verbouwd tot een hippe en stoere locatie voor meetings, events en bedrijfsfeesten; van buiten is het een echt Nederlands paradijsje met een tuin vol appelbomen en een uitzicht over groene weiden zover het oog reikt – en een bijzondere all-seasons buitenlocatie.

Tip: voordat je uit de auto stapt bij De Bronckhorst Hoeve, check nog één keer je telefoon. Want je zal zien dat het toestel de rest van de dag in je broekzak blijft. In deze idyllische locatie, ver van de dagelijkse hectiek, voel je al bij aankomst een rust over je heen komen. Het is alsof de tijd zich hier vertraagt, het tikken van de klok afzwakt tot het zachte ruisen van de rivier de IJssel die zich langzaam een weg door het groene land baant. Dit is een plek waar je de tijd hebt om nieuwe inzichten op te doen en ongestoord kunt genieten van het samenzijn.

De Bronckhorst Hoeve

De Bronckhorst Hoeve is een prachtige oude herenboerderij, met drie opvallende rieten kappen. De locatie beschikt over vier sfeervol ingerichte ruimtes, van verschillende grootte, die flexibel inzetbaar zijn. Aan de voorzijde van de boerderij ligt een groot terras met uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel; daarnaast ligt de mooie buitenlocatie ‘De Bronckgaerd’. En wil je je meeting een nachtje verlengen, dan zijn er binnen twaalf logieskamers en meer mogelijkheden om te overnachten op loopafstand.

Bij aankomst word je tegemoet gelopen en vriendelijk welkom geheten door Anja Klompenhouwer, die deze locatie samen met haar man Eric maakt tot wat het is. Eric zorgt dat het je op culinair gebied aan niets ontbreekt en Anja is een ster in gastvrijheid. Zij geeft je meteen het gevoel dat je hier welkom bent en dat je zorgeloos kunt genieten van je dag. Dus als je spontaan de neiging krijgt om je schoenen of hakken uit te schoppen, schroom je dan niet. Menig directeur en team manager ging je voor.

All seasons buitenlocatie

We beginnen ons bezoek bij buitenlocatie ‘De Bronckgaerd’. Deze staat in het meest idyllische stukje van de tuin, aan een kleine appelboomgaard en met een fantastisch uitzicht over de eindeloze weilanden. Onder een overkapping bieden een haard en heaters een beschutte plek om met kleine groepen buiten te vergaderen of te dineren. Sinds deze zomer is de buitenlocatie uitgebreid met een stijlvolle stretchtent, zodat je hier ook met grote groepen altijd goed in de buitenlucht kunt vertoeven. Het trendy terrasmeubilair maakt het zomerse gevoel compleet. Wanneer het donker opzet worden de open haard en heaters aangestoken en gaat buiten de verlichting aan; de bomen op het terrein lichten dan prachtig op en samen met het flikkerende licht van de vuren geeft dat een geweldige festivalsfeer!

Het ongerepte landelijke van de locatie wordt binnen doorgetrokken en aangevuld met een frisse, moderne inrichting. Originele elementen, zoals de klinkers in de vloer bij de entree en de dikke houten gebinten in de hoge plafonds, vormen een speels contrast met de hagelwitte wanden, het eigentijdse meubilair, de kleurrijke kunstobjecten en moderne vergadersnufjes en presentatiemiddelen.

Vergader-, trainings- én feestlocatie

De Bronckhorst Hoeve is als locatie geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten. De verschillende ruimten in de locatie hebben elk een eigen uitstraling, zodat je voor ieder soort bijeenkomst de juiste sfeer vindt en je op een dag kunt afwissezallen in setting en stijl. Heb je iets te vieren, dan ben je bij De Bronckhorst Hoeve op het juiste adres voor een super sfeervolle feestlocatie met mogelijkheden om je gasten binnen én buiten te ontvangen. Bij mooi weer zet je hier je eigen festivalterrein neer, inclusief barbecues met streetfood-gerechtjes, een sfeervolle buitenentourage en geweldig uitzicht. Of geniet van de comfortabele en sfeervolle setting in de prachtige ruimtes binnen.

Maar ook als je een bijzondere vergaderlocatie zoekt waar je met jouw groep in alle beslotenheid belangrijke zaken kunt bespreken, word je zeker blij van de fijne, intieme sfeer van deze karaktervolle boerderij. Op het grote eigen terrein is alle ruimte voor om je programma aan te vullen met workshops en activiteiten in de buitenlucht. En heb je een trainingslocatie nodig waar je net zo comfortabel een dagdeel als meerdere dagen kan verblijven? Hier midden in de natuur en toch zo centraal in Nederland vind je de rust en focus en ben je in goede handen bij het professionele food & beverage team van De Bronckhorst Hoeve, die je verwennen met de heerlijkste gerechten uit eigen keuken en zorgen dat iedereen zich thuis voelt!