Discover the finest spaces
Delen

Biologisch en vers; vijf groene evenementenlocaties met een eigen moestuin

Zeg nou zelf, een tomaatje uit eigen tuin smaakt toch veel beter dan eentje uit de supermarkt? Dat vinden wij ook. Tijdens een meeting of event wil je er zeker van zijn dat hetgeen wat jouw gasten eten, ook goed smaakt. Hoe ideaal is het niet als de locatie een eigen moestuin heeft? Samen oogst je de groenten en pluk je het fruit wat je later op je bord terugziet. Evenementenlocaties met een eigen moestuin zijn vaak groen en duurzaam. Die sfeer proef je dan ook terug in jouw meeting of brainstorm, én op je bord. 

BUITENPLAATS AMERONGEN

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug ligt het omvangrijke en toonaangevende landgoed Buitenplaats Amerongen. Verspreid over maar liefst tien hectare biedt het landgoed vijf bijzondere, unieke evenementenlocaties met een prachtige entourage, voor bedrijfsevenementen, vergaderingen personeelsfeesten, presentaties en congressen van twee tot 350 personen. Groente, fruit en kruiden die worden geoogst uit de op de kasteelterrein gelegen moestuin spelen een belangrijke rol. Op die manier geniet jij tijdens jouw event van een heerlijke en gezonde maaltijd!

LANDGOED ULVENHART | ULVENHOUT

Stel je een besloten mini-dorpje voor, midden in de natuur. Een grote moestuin, een wei met paarden en prachtige, historische gebouwen aan een fraaie binnenplaats. Dat alles omringd door weiden en bossen zover het oog reikt. Dit paradijsje bestaat echt en heet Landgoed Ulvenhart: een bijzondere locatie voor meetings en events in de bossen van het Brabantse Ulvenhout. Je kunt er onder andere dinerconcerten bijwonen, reeën spotten in de vroege ochtend, activiteiten doen als schapen drijven, schermen, boogschieten of een kookworkshop volgen. Altijd met de natuur als middelpunt.

VRIJ IN CULEMBORG

Als je de kans zou krijgen om een droomhuis te bouwen, op een groen landgoed, centraal in het land, hoe zou die eruit zien? VRIJ in Culemborg komt wel héél dicht bij het ideaalbeeld van Greater Venues. Deze schitterende verbouwde boerderij staat op een voormalig fruitbedrijf, op een prachtige locatie aan de Lek in Culemborg, en is exclusief te huur voor jouw event. Met een eigen moestuin vol felgekleurde bloemen, geurige kruiden en planten met groenten is dit een locaties waar je zeker eens langs moet gaan.

INSPYRIUM | CUIJK

Inspyrium gelooft dat het anders kan. Géén impactloze events op een standaard eventlocatie, maar verrassende concepten in een unieke groene setting. Verscholen op het dak van Inspyrium vind je misschien wel het mooiste plekje van deze locatie. Met 1.200 m2 aan fruitgewassen en honderden kruiden waan je je op de daktuin in een unieke sfeer. Het waanzinnige uitzicht doet de rest. Als het zonnetje onverhoopt niet schijnt haalt het team net zo makkelijk het buiten gevoel naar binnen dankzij de decoratie met bomen tot wel 12 meter (!) hoog. Ontdek daarnaast de bijzondere break-out ruimten zoals de boomhut, kas en de Amerikaanse schoolbussen.

DE LAAPE | WARTEN

Bij de intieme evenementenlocatie De Laape in het Friese Warten zijn ze ervan overtuigd dat vergaderen in de natuur leidt tot het nemen van betere beslissingen. En aan natuur geen gebrek rond deze duurzaam gerestaureerde boerderij aan het water. Je vindt er een moestuin, twee lichte en natuurlijke kassen die ideaal zijn voor kleine presentaties, mogelijkheden voor workshops of andere onderdelen van je event. ‘s Avonds genieten jullie bij het kampvuur of tijdens een diner met lokale en seizoensgebonden gerechten uit eigen tuin om daarna te ontspannen in de achttien comfortabele eenpersoonskamers.

Meer inspirerende locaties met een eigen moestuin

Naast bovengenoemde evecnementenlocaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties met een moestuin. Mooie venues zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier andere evenementenlocaties met een verser dan vers moestuin! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.