Discover the finest spaces
Delen

6 Evenementenlocaties rond Utrecht die bijzonder goed bereikbaar zijn

Een goede evenementenlocatie moet aan veel voorwaarden voldoen, maar bereikbaarheid staat bij de meeste mensen hoog op het wensenlijstje. Of je gasten nu met de auto of met het openbaar vervoer komen, een goede verbinding maakt de start van je event meteen heel wat fijner. Wij zetten zes toplocaties rond Utrecht met een uitstekende bereikbaarheid voor je op een rijtje.

VRIJ IN CULEMBORG – CULEMBORG

Middenin de natuur, maar toch heel goed bereikbaar. In een prachtige oude boerderij ligt VRIJ in Culemborg. De intieme ruimten lenen zich perfect voor vergaderingen, presentaties, webinars of hybride events. Het hart van de locatie is De Deel, met een open keuken, hoog plafond en openslaande deuren naar het ruime terras. VRIJ in Culemborg ligt op slechts tien minuten van de A2 en je kunt gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo: laat je oppikken van station Culemborg door het team van VRIJ of neem lijn 46 en loop het laatste stuk over het prachtige landgoed.

Meer over deze locatie

BUITENPLAATS KAMERYCK – KAMERIK

Een fantastisch landgoed van twintig hectare en maar liefst twaalf evenementenzalen betekent ongekende mogelijkheden om elkaar op een verantwoorde manier te ontmoeten. Of het nu om een congres gaat of een vergadering: bij Buitenplaats Kameryck is alles mogelijk. Ervaar het ultieme zomergevoel op het ruime terras aan het water waar voor je gasten gegrild wordt op een braai vanuit de sfeervolle buitenkeuken. Met buslijn 123 stap je bijna voor de deur uit en vanaf de A12 en A2 rij je binnen tien minuten het landgoed op. Parkeren gaat gemakkelijk op één van de 350 gratis parkeerplekken voor de deur.

Meer over deze locatie

HET SPOORWEGMUSEUM – UTRECHT

Stap uit op treinstation Utrecht Maliebaan en je staat middenin het Spoorwegmuseum. Beter bereikbaar zijn, kan bijna niet! Het Spoorwegmuseum beslaat 12.000 vierkante meter met onder andere een indrukwekkende collectie historische treinen en rijtuigen, prachtige themawerelden over de spoorweggeschiedenis, een heuse achtbaan en een spectaculaire 3D-experience. Al deze vierkante meters zijn beschikbaar voor jouw meeting of (hybride) event op veilige afstand. Mogelijkheden genoeg dus! Het museum ligt middenin Utrecht en heeft maar liefst 200 parkeerplaatsen voor de deur. Ook met de auto komen is dus geen enkel probleem. Trakteer je gasten op een ervaring die hen nog lang bijblijft!

Meer over deze locatie

DE WOONINDUSTRIE – NIEUWEGEIN

Het gevoel hebben dat je buiten een presentatie of congres aan het volgen bent; dat is het bijzondere van evenementenlocatie De Woonindustrie in Nieuwegein. Het komt allemaal door het grootse Atrium van 1400 vierkante meter met glazen dak. Al dat licht geeft energie en houdt je bijeenkomst dynamisch. Daarnaast zijn er ook nog tien break-out ruimten. De Woonindustrie ligt ideaal in de driehoek A2, A27 en A12 en parkeren doe je gewoon gratis op één van de 1200 plekken voor de deur. Daarnaast rijdt de tram vanuit Utrecht Centraal maar liefst zes keer per uur in acht minuten naar deze toplocatie!

Meer over deze locatie

LANDGOED ZONHEUVEL – DOORN

Middenin Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt Landgoed Zonheuvel in Doorn. Je kunt hier overnachten in één van de 110 hotelkamers of je event organiseren op verschillende locaties. Zo is er het historische Maarten Maartenshuis, het koetshuis, een grote congreszaal in het paviljoengebouw, lodges en een uniek openluchttheater uit 1936. Hierdoor is afstand houden geen probleem en zijn er binnen en buiten ontelbare mogelijkheden. Het landgoed ligt op slechts drie minuten van de A12 en heeft 250 gratis parkeerplekken. Vanuit station Driebergen-Zeist pak je gemakkelijk een taxi of de bus die voor de deur stopt. Een bijzondere evenementenlocatie middenin de natuur!

Meer over deze locatie

TIVOLIVREDENBURG – UTRECHT

Het bekende podium TivoliVredenburg in Utrecht kun je ook wel een stad in het klein noemen. Er zijn vijftien eventruimten met doorkijkjes, verschillende looproutes en veel daglicht waardoor je telkens weer iets nieuws kunt ontdekken. Hierdoor is het ook gemakkelijk om voldoende afstand te houden tijdens congressen, vergaderingen, hybride events of livestreams bijvoorbeeld. Er wordt altijd met je meegedacht over in welke ruimten jouw event het meeste tot zijn recht komt! TivoliVredenburg ligt in hartje Utrecht op loopafstand van station Utrecht Centraal. Daarnaast liggen er maar liefst negen parkeergarages rondom de locatie waardoor een plekje vinden nooit een probleem is.

Meer over deze locatie

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke evenementenlocaties in Utrecht. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.