Discover the finest spaces
Delen

Kom in de kerststemming met deze 5 sfeervolle kerstlocaties

Twee weken geleden riep GreaterVenues op om foto’s in te sturen van de mooist versierde kerstlocaties. Het leverde de redactie een volle mailbox op, gevuld met sfeervolle taferelen van kerstbomen, kerststalletjes, prachtige gedekte tafels en honderden lichtjes. Wij verzamelden de mooiste foto’s om alvast in de stemming te komen!

‘t Boshuys, Best

't Boshuys

Boshuys Hutten 2

’t Boshuys ligt diep verscholen in de natuur, midden in een prachtig bosrijk gebied bij Best. Op het terrein werd onlangs een van de hangars omgetoverd tot een schitterende eventlocatie: ’t Buitenhuys. Het buitenterrein leent zich perfect voor een kerstmarkt!

Kasteel Wijenburg – Echteld

Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg kerst 2

Kasteel Wijenburg is een sprookjesachtige locatie. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en ligt te midden van de fruitbomen van de Betuwe in Echteld. In de winter wordt het een echt kerstkasteel met honderden lichtjes en binnen knapperende haardvuren.

Madurodam Events – Den Haag

Madurodam Kerst

Madurodam_2838

 

In de winter kun je bij Madurodam terecht voor het echte kerstgevoel. Van december tot begin januari is het park volledig sfeervol verlicht, met meer dan 50.000 twinkelende lichtjes. Overal in het park vind je winterse taferelen, met schaatsende Madurodammertjes op de grachten en gezellige kersttafereeltjes en vreugdevuren.

Het Spoorwegmuseum – Utrecht

Spoorwegmuseum kerst1

Spoorwegmuseum kerst 2

Het Spoorwegmuseum is in de kerstperiode omgedoopt in het ‘Winter Station’. Tot 8 januari kun je hier genieten van een prachtig winters aangekleed museum met een ijsbaan, een antieke carrousel, live muziek en kampvuurtjes.

Het Wereldmuseum – Rotterdam

Wereldmuseum kerstmis

Het Wereldmuseum is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam, gelegen aan de Maas in een statig pand. De Balzaal met het hoge plafond en kroonluchters is tijdens de feestdagen schitterend aangekleed in kerstsfeer.

 

Namens alle locaties een vrolijk kerstfeest!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.