Discover the finest spaces
Delen

Vijf grootse locaties met meer dan tien subruimtes

Je zit tijdens events allang niet meer in één grote zaal de hele dag naar sprekers te luisteren. Er is nu juist een gevarieerd programma waarbij je gasten kunnen kiezen naar welke talk, workshop of panel ze gaan. En ook tijdens heisessies en trainingen is het fijn om af en toe even in kleinere groepjes uit elkaar te gaan. Om je samen te storten op een bepaalde opdracht of vraagstuk bijvoorbeeld. Een evenementenlocatie met genoeg subruimtes is daarom tegenwoordig onmisbaar. Maar welke kies je? Om het je iets gemakkelijker te maken, zetten we vijf bijzondere locaties met meer dan tien subruimtes voor je op een rijtje. 

1931 CONGRESCENTRUM | DEN BOSCH

1931 Congrescentrum in Den Bosch is zo’n locatie die iets met je doet. Jarenlang wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar; nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke, historische evenementenlocaties van Nederland. Er zijn twee foyers, vier flexibele congreszalen en maar liefst 25 subruimtes. Perfect dus voor congressen of andere soorten events van 2 tot 6000 personen waarbij je in kleinere groepen uit elkaar gaat. Bovendien zijn veel ruimtes flexibel in te zetten door de mobiele wanden en precies aan te passen naar de gewenste groepsgrootte. Op deze moderne locatie krijg je altijd de aandacht die jouw event verdient!

CONGRESCENTRUM ORPHEUS | APELDOORN

Omringd door de prachtige natuur van de Veluwe ligt Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Een geweldige plek voor grootse events omdat er altijd met je meegedacht wordt en alles samen met jou wordt afgestemd. Zowel de Hanoszaal als de Rabobankzaal zijn ideaal voor presentaties, congressen, shows en feesten van 1000 tot 1286 personen en ook de bijbehorende foyers geven je zeeën van ruimte om creatief te zijn. Je kunt de twee foyers bovendien gebruiken als subzaal, of zet de acht multifunctionele ruimtes hiervoor in. Bijzonder: ook de Artiestenfoyer en de kleedkamers kunnen ingezet worden als subruimte. Voor het ultieme backstage gevoel!

ECC LEIDEN

Vloerkleden, overal planten en een gezellige zithoek in elke zaal: bij de hippe vergader- en evenementenlocatie ECC Leiden ervaar je een typisch ‘boho gevoel’. Je vindt hier 15 onlangs gerestylede zalen en echte hotspots voor meetings en events die nét even anders dan anders zijn. Vooral The Pool, The Greenhouse en The Classroom zijn bijzondere subruimtes waar je gegarandeerd inspiratie krijgt. The Greenhouse is bijvoorbeeld een stijlvolle kas vol daglicht waar het altijd voelt alsof je buiten bent. Bij ECC Leiden voel je je meteen thuis en je kunt hier letterlijk alle kanten op! Perfect dus voor bijeenkomsten met de WOW-factor!

FOKKER TERMINAL | DEN HAAG

De Fokker Terminal in Den Haag heeft alles in huis voor congressen, beurzen en andere soorten events waar je veel verschillende ruimtes nodig hebt. De Hangar is maar liefst negen meter hoog en heeft indrukwekkende hangardeuren. Handig: hier kunnen meerdere auto’s, foodtrucks en zelfs vrachtwagens naar binnen! Door de verplaatsbare doekenwand maak je deze ruimte perfect op maat, of je nu 150, 250 of 1000 gasten verwacht. Daarnaast zijn er maar liefst 18 subruimten rondom de Hangar, die volledig zijn ingericht. Zo kun je hier direct van start en word je van A tot Z begeleid door een ervaren eventmanager!

HET SPOORWEGMUSEUM | UTRECHT

Bij het Spoorwegmuseum begint je event meteen in stijl. Je komt namelijk binnen in het historische Maliebaanstation uit 1874. Aan de andere kant van het spoor staat het moderne museumgebouw. Een bijzondere combinatie dus van klassiek en industrieel. Het museum zit vol verhalen over de manier waarop de spoorwegen en de samenleving verbonden zijn. Tof om op in te haken met je event! Beide gebouwen hebben samen zestien zalen in allerlei stijlen: van klassieke wachtkamers tot een museumhal met treinen en zelfs een theaterzaal. Ook allemaal in te zetten als subruimte. Kies je voor een klassieke eventruimte of juist voor een stoere industriële zaal?

Meer inspirerende locaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer ... Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.