Discover the finest spaces
Delen

Vijf spectaculaire locaties voor een gala of awardshow

Een beetje spektakel hoort er gewoon bij tijdens een gala of awardshow. Het is dé plek om gezien te worden en daarom is het extra belangrijk dat je evenementenlocatie hier naadloos bij aansluit. De locatie moet passen bij de sfeer die je event uitstraalt, flexibel zijn zodat je al je ideeën ook echt kunt realiseren en iets bijzonders hebben waar je gasten het allemaal over hebben. De vijf locaties voor een gala of awardshow die wij hieronder voor je hebben geselecteerd scoren hoog op al deze criteria! Welke venue spreekt jou het meeste aan?

TOBACCO THEATER | AMSTERDAM

TOBACCO Theater is misschien wel één van de best verborgen geheimen in het centrum van Amsterdam. Deze locatie is groots, indrukwekkend en een internationaal gelauwerde event venue met tien verschillende zalen voor events tot 300 personen. Hier gebruik je bijvoorbeeld de grote theaterzaal als feestzaal voor je gala of awardshow en de omliggende veelzijdige zalen als break-out rooms. Maar ook voor kleinere en intieme bijeenkomsten heb je hier keuze genoeg. Met metrostation Rokin op 87 stappen, meerdere parkeergarages en ook het Centraal Station op tien minuten lopen, is bereikbaarheid geen enkel probleem. Een imposante, industriële locatie waar cultuur en commercie samenvloeien tot een succesvol geheel.

STUDIO 21 | HILVERSUM

In Studio 21 op het Media Park in Hilversum worden geen events georganiseerd, maar onvergetelijke belevenissen. Dat komt door de indrukwekkende Studio met een 360° LED-scherm. Hier beleef je met 300 tot 1600 collega’s of relaties de meest spectaculaire personeelsfeesten, gala’s, awardshows en congressen. Naast de Studio ligt een sfeervolle Foyer waar je je gasten ontvangt of een afterparty organiseert. Ook handig: je kan beide ruimtes gemakkelijk voorzien van branding en styling door de LED-schermen en de aanwezige fotobanners. Het team van Studio 21 denkt graag mee zodat jullie DNA echt verweven wordt in het event. Hier krijg je letterlijk het beste van het beste.

LIEF AMSTERDAM

Het is authentiek, rauw en je hebt er alle ruimte. LIEF Amsterdam is een creatieve hotspot voor gala’s, awardsshows of andere soorten events in onze hoofdstad. Deze evenementenlocatie, annex kunst- en cultuurpodium, is gevestigd in een enorme loods in West, met een groot buitenterrein en gratis parkeren in de omgeving. Het terrein van de locatie verandert voortdurend van decor dankzij een aantal kunstenaars die er hun gang gaat. LIEF is dé locatie voor spectaculaire events waarbij je het binnen met buiten betrekt. De Festival Area heeft plaats voor 1.500 personen die tijdens jouw event met de voeten van de vloer gaan!

DE BROODFABRIEK | RIJSWIJK

Een voormalige broodbakkerij met ruim 10.000 vierkante meter aan beursvloer, robuuste congres- en feestzalen en innovatieve subruimten: dat is De Broodfabriek in Rijswijk. Je hebt deze locatie altijd exclusief voor jou en je gasten waardoor je echt je eigen stempel kunt drukken op je gala, awardshow of ander soort event en ervoor kunt zorgen dat iedereen er nog lang over na zal praten. Ook handig: audiovisuele middelen, verlichting, meubilair en decoratie zijn standaard in de zalen aanwezig, maar je bent ook vrij om te werken met eigen leveranciers. Parkeerruimte is er ook genoeg met 2 parkeerterreinen en een parkeergarage. Kortom, een super veelzijdige evenementenlocatie!

CONGRESCENTRUM ORPHEUS | APELDOORN

Midden in ons land ligt Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Met drie prachtige theaterzalen, acht multifunctionele ruimten en diverse foyers heb je hier alle ruimte voor bijzondere gala’s, awardshows en andere soorten events. Inclusief je eigen ingang! En daarbij profiteer je meteen van de kennis en creativiteit van het theater. Het ervaren event team helpt je om jouw ideeën vorm te geven; de gespecialiseerde technici zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Live, hybride of online: schakelen naar een andere vorm kan altijd. Orpheus maakt jouw event een onvergetelijke beleving. Zoals ze het zelf zeggen: ‘hier staat de kracht van aandacht centraal!’

Meer inspirerende locaties voor een gala of awardshow

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer spectaculaire locaties voor een gala of awardshow. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere feestlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.