Discover the finest spaces
Delen

Vijf grootse locaties waar een vrachtwagen naar binnen kan

Een bijzondere oldtimer bus op je event, een gezellige caravan als break-out ruimte of meerdere foodtrucks als horecaplein voor een festivalsfeer. Een auto of vrachtwagen is een echte eyecatcher op een evenement. Maar een toffe locatie waar zelfs vrachtwagens naar binnen kunnen, is best moeilijk te vinden. Al helemaal wanneer er veel meer voertuigen naar binnen moeten voor bijvoorbeeld een productpresentatie of beurs. GreaterVenues zocht vijf locaties voor je uit waar je met gemak met een vrachtwagen naar binnen kan!

VAN NELLE FABRIEK, ROTTERDAM

Maak een onvergetelijke indruk in het iconische UNESCO monument de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! In de Tabaksfabriek kunnen vrachtwagens, of andere voertuigen, sfeervol worden uitgelicht. In de verschillende ruimten, die samen meer dan 10.000 vierkante meter aan vloeroppervlak en bij elkaar een capaciteit van 7000 personen bieden, zijn events in alle soorten en maten mogelijk. Ervaar licht, lucht en ruimte in de Van Nelle Fabriek. Het team denkt graag mee over jouw concept en aankleding, maar kan ook de gehele organisatie uit handen nemen!

LIEF AMSTERDAM

Culturele vrijplaats LIEF Amsterdam is een bijzondere en rauwe plek waar muziek, kunst en events samen komen. Het is een soort oase in de stad met een buitenterrein van maar liefst tweeduizend vierkante meter waar je de meest spectaculaire events met vrachtwagens, auto’s en andere soorten voertuigen kunt organiseren. Daarnaast is er een industriële en authentieke loods met een mainstage, lounge gedeelte en verschillende geheime plekjes voor inspirerende break-out momenten. Creëer hier precies de sfeer die jij wil met het fantastische eten van jouw cateraar. Alles is hier mogelijk! Zo draag je bij aan de drie kernelementen van LIEF Amsterdam: vrijheid, good food en muziek.

FOKKER TERMINAL, DEN HAAG

De Fokker Terminal is met haar imposante Hangar precies zo flexibel in te richten als je denkt. Hier kunnen meerdere auto’s, foodtrucks en zelfs vrachtwagens naar binnen! Bijzonder is dat deze locatie echt alles in huis heeft voor congressen, beurzen en zakelijke events: sfeerverlichting, (lounge)meubilair, (groen)decoratie, diverse vaste set-ups en een uitgebreid menu aan te personaliseren items bijvoorbeeld. Met de verplaatsbare doekenwand is de hangar voor elke bijeenkomst perfect op maat te maken, of je nu 150, 250 of 1000 gasten verwacht. De 18 subruimten, rondom de Hangar, zijn volledig ingericht. Zo kun je hier direct van start!

HANGAAR2, KATWIJK AAN ZEE

Zoek je een locatie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor events, centraal in de Randstad? Evenementenlocatie Hangaar2 heeft de ruimte! In deze hangaar van 2.450 vierkante meter, op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk, zet je de meest uiteenlopende evenementen neer. Er is plek voor tientallen vrachtwagens of andere voertuigen en bovendien kun je een combinatie maken met het buitenterrein, inclusief de platformen van het vliegveld. Naast Hangaar2 ligt de TheaterHangaar, de locatie van de succesvolle productie Soldaat van Oranje – De Musical. Met de 360 graden draaiende tribune en 180 graden projectieschermen is dit de perfecte locatie om je boodschap groots over te brengen!

AHOY, ROTTERDAM

Ahoy Rotterdam is al tientallen jaar een begrip in evenementenland en bezit een aantal grote beurs- & evenementenhallen (30.000 m2 beursoppervlakte in totaal). Elke hal beschikt over een transportdeur; Hal 1 (de grootste hal van 10.000 m2) beschikt zelfs over 8 transportdeuren. Elke transportdeur heeft een minimale grootte van 5 x 6 meter, waardoor een vrachtwagen moeiteloos de hal in kan rijden. Ook is het mogelijk om met een vrachtwagen het Sportpaleis van Ahoy binnen te rijden. In deze sfeervolle zaal bevinden zich twee transportdeuren van 4,5 x 4,15 meter. De komende jaren wordt Ahoy Rotterdam flink gemoderniseerd. Eind 2017 is dit project klaar, maar tot die tijd blijft de locatie open en kunnen evenementen zoals vanouds plaatsvinden.

Meer inspirerende locaties waar een vrachtwagen naar binnen kan

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere locaties waar een vrachtwagen naar binnen kan. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.