Discover the finest spaces
Delen

Innovatieve energie: 5 Creatieve Hubs voor jouw meeting of event

Een creatieve hub is letterlijk een knooppunt waar verschillende creatieve bedrijven en disciplines samenkomen. Vaak vinden we deze hubs in gebieden en gebouwen die een nieuwe bestemming hebben gekregen, zoals oude fabriekscomplexen en kantoorgebouwen. Jonge, creatieve ondernemers vinden er de ruimte om te innoveren; gevestigde bedrijven komen er voor de ambitieuze energie. Een meeting of event in een van deze vijf creatieve hubs geeft je zeker nieuwe inzichten!

B. AMSTERDAM

B. Amsterdam is een van de meest succesvolle vernieuwende bedrijfsomgevingen voor innovatief ondernemerschap. Drie kantoorgebouwen in het Slotervaartgebied in Amsterdam vormen samen een dynamische community, en met 40.000 m2 het grootste startup ecosysteem van Europa! In B. Amsterdam vind je de juiste mix tussen kantoorruimte voor startups, scaleups en corporates, gezamenlijke faciliteiten en natuurlijk talloze eventmogelijkheden. Zo is er een grote multifunctionele zaal met een industriële look and feel in B.1, en kun je in het nieuwste gebouw, B.3, vergaderen in een high tech omgeving. B. zorgt voor alles, van catering tot AV en van ingewikkelde internet specs tot bijzonder meubilair!

KANAAL30

Kanaal30 is de nieuwe broedplaats in het centrum van Utrecht! In dit fraaie pand aan het Merwedekanaal ontmoeten creatieve ondernemers, bedrijfsleven en publiek elkaar. De locatie beschikt over luxe kantoor- en atelierruimtes en twee grote hallen vol bijzondere, veelal zelfgebouwde werkplekken in containers, kassen en keten. Hier werken fotografen, vormgevers en videomakers. Maar ook keramisten, een social mediaspecialist, trendwatcher, stylingcoaches, een kunstschilder en een edelsmid. Handig, want deze ondernemers kunnen je hele event helpen verzorgen: van de catering, licht en geluid, tot het entertainment en creatieve workshops. De locatie heeft ruimte voor meetings en events van 2 tot 200 personen.

MR.GREEN

Mr.Green staat voor gave werkplekken, stoere kantoorruimte en ludieke vergaderlocaties. Ken je de naam Mr.Green nog niet? Dat is mogelijk: het gloednieuwe werk- en vergaderconcept van Green.DNA (bekend van evenementenlocaties als Innovatiekracht en Het Glazen Huis) opent in januari 2019 de eerste drie Mr.Green locaties. Een daarvan is het Creative Lab, de meest creatieve en inspirerende kantoor- en vergaderlocatie van Apeldoorn. Met 17 kantoorruimtes en zes inspirerende vergaderruimten, een enorme werkplaats en fotostudio wordt het de ultieme werkplek voor creatievelingen. Samen met vitaliserende catering, stimuleren van beweging en ludieke bewegingsmogelijkheden, wordt Mr.Green een werk- en vergaderlocatie die je energie geeft!

CHV NOORDKADE

De machines in de voormalige mengvoederfabriek in Veghel zwijgen, maar in het nieuwe CHV Noordkade gaan culturele bedrijven en ondernemers door met mixen en mengen. Cultuur met food, bedrijfsleven met kunst en werk met vrije tijd. In dit prachtige fabriekscomplex vind je ateliers van kunstenaars, bijzondere foodondernemers in de Proeffabriek, een uitgebreid cultuuraanbod in het gloednieuwe theater, en daartussenin indrukwekkende industriële ruimten voor evenementen. CHV Noordkade is nog volop in ontwikkeling, en daardoor is hier bij ieder bezoek wel weer iets nieuws te zien. Als in CHV Noordkade je creativiteit niet begint te borrelen, dan gebeurt dat waarschijnlijk nergens!

HET INDUSTRIEGEBOUW

Het Industriegebouw is een van de allereerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland. Een hub ‘avant la lettre’. Dit Rotterdamse wederopbouwicoon en rijksmonument stond jaren lang leeg, maar is sinds kort in haar oude glorie hersteld. Met meer dan 200 bedrijven, een levendige community met meer dan 1000 professionals en diverse nieuwe horecaconcepten mag Het Industriegebouw absoluut een van de nieuwe hotspots van Rotterdam worden genoemd en staat het symbool van de renaissance die de stad doormaakt. Voor je meetings en events kun je in Het Industriegebouw terecht op verschillende verrassende locaties in dit rijksmonument. Een presentatie in designshop Groos, een meeting in Alfredo’s Taqueria of private dining bij award winning bar & restaurant Héroine? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.