Discover the finest spaces
Delen

Zakelijk en creatief ontmoet elkaar in nieuwe hotspot Utrecht

Utrecht heeft er een nieuwe broedplaats bij waar creatieve ondernemers, bedrijfsleven en publiek elkaar ontmoeten. Kanaal30 opent haar deuren in het lichte pand van een voormalige drukkerij, met uitzicht op het Merwedekanaal. De locatie is bovendien te huur als inspirerende vergader- en eventlocatie. Hoge ramen zorgen voor een prettige lichtinval, de akoestiek is goed en de seminarruimte is comfortabel en flexibel in te delen.

Frank Leenders, initiator van Kanaal30, heeft een helder idee voor ogen met de locatie. Het moet een plek zijn waar van alles gebeurt en de deur voor iedereen openstaat. “Bedrijven, organisaties en instellingen kunnen hier hun workshops, trainingen, vergaderingen, break-out sessies of grootschaliger evenementen organiseren. Wij organiseren zelf ook kleine en grote evenementen voor de zakelijke markt en culturele evenementen voor de stad. Er is veel ruimte voor initiatieven van buurtbewoners om te komen werken, creëren, workshops, events, exposities en voorstellingen te organiseren. En met ruime ervaring in het organiseren van events kunnen wij bij alles helpen; catering, licht en geluid, entertainment, creatieve workshops en meer. Volledig verzorgd door de in het pand werkende eigen ondernemers en kunstenaars.”

Flexwerker tot studio

Het kloppende hart van Kanaal30 is horecaonderneming Marcus, die de gehele locatie voorziet van lunchgerechten en drankjes. Ook voor vergaderingen en events biedt Marcus diverse banquetingmogelijkheden. En er kan gegeten worden op het terras.

Kanaal30 beschikt verder over luxe kantoorruimtes en atelierruimtes en over twee hallen vol bijzondere werkplekken in containers, kassen en keten. Er werken fotografen, vormgevers en videomakers, keramisten, een social mediaspecialist, trendwatcher, stylingcoaches, een kunstschilder en een edelsmid. Je vindt er zelfs een geluidsstudio én een goochelaar. Ook biedt het prachtige, onder architectuur gebouwde pand onderdak aan innovatieve en sociaal maatschappelijke initiatieven uit het bedrijfsleven. Zo opent ook cateraar The Colour Kitchen on Tour deze zomer haar opleidingscentrum in het pand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.